Ha 5 éves lányotokra nemrég adtatok tiszta ruhát és ő 5 perc múlva ünneplős "hercegnős" ruhát akar felvenni (evés előtt - 90% hogy leeszi, mert úgy eszik, mint egy malac vagy a kezét törli bele) és hisztizik érte, rá adjátok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 13:24
11/19 Derjaderja válasza:
A jelmezes láda jó dolog, játékidőben hasznàlja, de ha èpp átöltözve enni készülünk, akkor ne találjon ki butaságokat és főleg vegye tudomásul, ha nemet mond rá az anyja.
12/19 anonim válasza:
Nem,de nincs is ilyen gusztustalan "hercegnős" ruhája.
14/19 anonim válasza:
Ha hisztizik érte, nem. Meg az ünneplő amúgy sem hétköznapra való... Ahogy az eljárósat sem veszi fel udvarra játszani.
15/19 anonim válasza:
“Úgy eszik mint egy disznó?” Remélem te csak valami utálatos nevelőanya vagy, akinek szúrja a szemét a gyerek
16/19 anonim válasza:
Én megengedem. Mégis minek izmozni egy ilyen apróságon? Az enyémek is szerettek jelmezben lenni, észszerű keretek között mindig megengedtem, mert nem láttam okát annak, hogy miért ne.
Rengeteg fontos kérdés van a gyereknevelésben, amivel kapcsolatban kitartónak és következetesnek kell lenni, de az, hogy otthon hercegnős ruhában van-e vagy sem, az pont nem tartozik ezek közé.
17/19 A kérdező kommentje:
De sok fap.nci van itt.
2020. júl. 21. 13:51
18/19 A kérdező kommentje:
Mert ha nincsenek korlátok akkor 14 évesen majd felnőtt kísérete nélkül akar menni a Velencei-tóra 3 másik csitrivel qrvulni.
2020. júl. 21. 14:00
19/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azon múlik, hogy le eszi e a hercegnős ruhát vagy sem. De ha te össze függésbe tudod hozni a velencei tavat egy ruhával akkor nem állok az utadba. Miért kérdezed akkor mások véleményét ha nem is érdekel? Én pl nem szólok bele abba ha te nem engeded a lányodnak, akkor te sem szól le hogy én igen. Egyszer gyerek,az ingóságokat lehet pótolni de az időt nem. Nem hiszem hogy olyan drága lehet az a ruha hogy ne piszkolhassa össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!