Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 5 éves lányotokra nemrég...

Ha 5 éves lányotokra nemrég adtatok tiszta ruhát és ő 5 perc múlva ünneplős "hercegnős" ruhát akar felvenni (evés előtt - 90% hogy leeszi, mert úgy eszik, mint egy malac vagy a kezét törli bele) és hisztizik érte, rá adjátok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 13:24
1 2
 11/19 Derjaderja ***** válasza:
47%
A jelmezes láda jó dolog, játékidőben hasznàlja, de ha èpp átöltözve enni készülünk, akkor ne találjon ki butaságokat és főleg vegye tudomásul, ha nemet mond rá az anyja.
2020. júl. 20. 17:55
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Nem,de nincs is ilyen gusztustalan "hercegnős" ruhája.
2020. júl. 20. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem.
2020. júl. 20. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha hisztizik érte, nem. Meg az ünneplő amúgy sem hétköznapra való... Ahogy az eljárósat sem veszi fel udvarra játszani.
2020. júl. 20. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
“Úgy eszik mint egy disznó?” Remélem te csak valami utálatos nevelőanya vagy, akinek szúrja a szemét a gyerek
2020. júl. 20. 23:44
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Én megengedem. Mégis minek izmozni egy ilyen apróságon? Az enyémek is szerettek jelmezben lenni, észszerű keretek között mindig megengedtem, mert nem láttam okát annak, hogy miért ne.

Rengeteg fontos kérdés van a gyereknevelésben, amivel kapcsolatban kitartónak és következetesnek kell lenni, de az, hogy otthon hercegnős ruhában van-e vagy sem, az pont nem tartozik ezek közé.

2020. júl. 21. 07:56
 17/19 A kérdező kommentje:
De sok fap.nci van itt.
2020. júl. 21. 13:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Mert ha nincsenek korlátok akkor 14 évesen majd felnőtt kísérete nélkül akar menni a Velencei-tóra 3 másik csitrivel qrvulni.
2020. júl. 21. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azon múlik, hogy le eszi e a hercegnős ruhát vagy sem. De ha te össze függésbe tudod hozni a velencei tavat egy ruhával akkor nem állok az utadba. Miért kérdezed akkor mások véleményét ha nem is érdekel? Én pl nem szólok bele abba ha te nem engeded a lányodnak, akkor te sem szól le hogy én igen. Egyszer gyerek,az ingóságokat lehet pótolni de az időt nem. Nem hiszem hogy olyan drága lehet az a ruha hogy ne piszkolhassa össze.
2020. júl. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!