Egész nap a szomszédban játszanak a gyerekeim. Ez probléma?
Pest megyei kis település, nagyon családias, mindenki ismer mindenkit. A kisfiam lassan 8 éves, a kislányom 6 éves. Jó testvérek, mindent együtt csinálnak.
Múlt héten érkezett a szomszédba egy szintén 8 éves kisfiú, aki a nagyszüleinél tölti a hétköznapokat. Az én gyerekeim nagyon barátkozóak, meg is viselte Őket a karantén, a barátaik hiánya. Összebarátkoztak ezzel a kisfiúval, aki áthívta Őket magukhoz, azóta minden reggel, reggeli után átkéredzkednek hozzájuk, csak ebédelni, majd vacsorázni jönnek haza. Jó játékokat játszanak, át szoktam néha sétálni, Rájuk nézek, a fiúcska nagymamája szerint is szépen játszanak. Egész nap kint vannak a kertben. A kisfiam egyik osztálytársa is csatlakozik Hozzájuk, aki az utcánkban lakik.
Ma merült föl bennem, hogy mennyire normális az, hogy ma pl. alig láttam Őket. Nekem ma el kellett mennem, a férjem volt itthon a gyerekekkel, arra jöttem haza, hogy mindkét gyerkőcöm már órák óta a szomszédban vannak. Nem akarom zavarni Őket, csak hiányoznak.
Egyébként rengeteget vagyunk együtt, sokat játszunk, bicajozunk, kirándulunk. Én arra emlékszem, hogy gyerekkoromban én is ébredés után rohantam a térre a barátaimhoz. De az más világ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!