Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egész nap a szomszédban...

Egész nap a szomszédban játszanak a gyerekeim. Ez probléma?

Figyelt kérdés

Pest megyei kis település, nagyon családias, mindenki ismer mindenkit. A kisfiam lassan 8 éves, a kislányom 6 éves. Jó testvérek, mindent együtt csinálnak.

Múlt héten érkezett a szomszédba egy szintén 8 éves kisfiú, aki a nagyszüleinél tölti a hétköznapokat. Az én gyerekeim nagyon barátkozóak, meg is viselte Őket a karantén, a barátaik hiánya. Összebarátkoztak ezzel a kisfiúval, aki áthívta Őket magukhoz, azóta minden reggel, reggeli után átkéredzkednek hozzájuk, csak ebédelni, majd vacsorázni jönnek haza. Jó játékokat játszanak, át szoktam néha sétálni, Rájuk nézek, a fiúcska nagymamája szerint is szépen játszanak. Egész nap kint vannak a kertben. A kisfiam egyik osztálytársa is csatlakozik Hozzájuk, aki az utcánkban lakik.

Ma merült föl bennem, hogy mennyire normális az, hogy ma pl. alig láttam Őket. Nekem ma el kellett mennem, a férjem volt itthon a gyerekekkel, arra jöttem haza, hogy mindkét gyerkőcöm már órák óta a szomszédban vannak. Nem akarom zavarni Őket, csak hiányoznak.

Egyébként rengeteget vagyunk együtt, sokat játszunk, bicajozunk, kirándulunk. Én arra emlékszem, hogy gyerekkoromban én is ébredés után rohantam a térre a barátaimhoz. De az más világ volt.

2020. júl. 15. 18:57
1 2
 11/15 Derjaderja ***** válasza:
85%
De mi lehetne ezzel a baj szerinted akkor?
2020. júl. 15. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól csinálod. Bárcsak mindenki ilyen lenne nint Te.
2020. júl. 15. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt probléma te mindig megkérdezed hogy nem zavarja e a gyerekeid őket.azt mondják nem .
2020. júl. 16. 06:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
így nem gond. esetleg elvihetnéd fagyizni őket, ha van a közelben és a mama engedi
2020. júl. 16. 06:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Na, ma megtört a jég, a szomszéd kisfiú átjött végre játszani hozzánk, ki sem dugták a fejüket a kisfiam szobájából, a legóbirodalom beszippantotta Őket. Aztán nálunk is ebédelt, grilleztünk, amíg a gyerekek trambulinoztak, kint játszottak. Szóval kellemes nap volt, a kisfiú jól érezte magát nálunk.
2020. júl. 16. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!