Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meg szoktátok kérdezni az...

Meg szoktátok kérdezni az ovis korú gyereketeket, hogy mit szeretne enni vagy elé teszitek ami van és vagy megeszi vagy nem?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 00:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

A nagy mindent megeszik, a kicsi neha meg azt sem, amit szeret. Megmondom oszinten az evek soran belefaradtam a hisztikbe hogy semmi sem jo es mar nem is akarok a kedveben jarni. Ugy gondolom hogy ha hagytam volna azt az 5 etelt ennie amit elfogad, akkor meg mindig ugyanott tartanank.

Ezzel szemben az a reggeli/ebed/vacsora tetszik v sem modszerrel elkezdett belecsipegetni es rengeteg etelt kifejezetten megszeretett, amit anno ranezesre elutasitott.

Egy dolgot nem teszek a gyerekeimmel, ha tudom hogy oklendezik tole annyira utalja, azt a par kajat ele nem teszem es kap alternativat. Ez a nagyobb lanyomnal a hagyma az etelben, a kicsinel a gomba.

Az en csak baracklekvaros kenyeret vagyok hajlando megenni fujj ez eperlekvaros tipusu hisztiket meg csirajaban elfojtom.

Ha pedig valami nagyon zoldsegesre vagyok, amit csak en szeretek, akkor magamnak kulon megfozom.

2020. júl. 11. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha főtt kajáról van szó elé teszem, nem válogatós. Viszont van kb. 2-3 kaja amit tudom, hogy utál, akkor neki főzök mást. Pl. A fasírtot nem szereti, ha azt csinálok, neki sütök csirkét a krumplihoz.

Reggelinél, uzsonnánál megkérdezem, hogy mit enne.

2020. júl. 11. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Én is azt pártolom, hogy választhasson 2 a terveimbe beleférő lehetőség közül.
2020. júl. 11. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy mit nem szeret es van melle amit megeszik.

Miota a karanten volt, sokkal nyitottabb az etelek fele. Hetente egyszer biztos az aktualis kedvence van, amit egyutt keszitunk el.

2020. júl. 11. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Reggelinel/vacsoránál elmondom, miből lehet választani, és azt kap. Ebédnél az van, amit főzünk. Tudjuk, hogy mit nem szeret, olyat nem csinálunk, vagy ha esetleg van olyan, amit az egyik gyerek nem szeret, de mindenki más igen, azt olyankor főzzük, ha van előző napról maradék, és akkor amelyik nem szereti, az ehet abból, ami maradt.
2020. júl. 11. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neki mi van enni, van amikor valaszt de van amikor mast ker , ha lehet akkor megcsinalom neki pl. Tejbegriz , spagetti, bundaskenyer de tenleg csak akkor ha tudom hogy nagyon nem szereti a felhozatalt.
2020. júl. 11. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Néha megkérdezem, hogy jó e, amit kitaláltam. Olyat nem főzök, amit nem szeret, vagy például a petrezselymes krumplit nem szereti, akkor veszek ki neki krumplit üresen...
2020. júl. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!