Titeket nem idegesít, hogy egész nap a gyerekek körül ugráltok és este, amint hazajön az apjuk, megszűntök számukra létezni?

Ezt, ne így fogd fel...
Ugyanúgy szeretnek téged is, de apát ritkábban látják és élvezik, hogy hazajött!
Örülj neki!
Fogd fel úgy, hogy most van egy kis énidőd, vagx van időd nyugiban sütni-főzni, tornázni, amihez kedved van.

Párom 2 hónap után nemsokára hazajön.Remélem 2 napig le se száll az apjáról és csak apa lesz, legalább kicsit kifújom magam:D
Ne sírj, ne szomorkodj.Épp úgy szeretnek, csak te egész nap ott vagy apa meg nem.

Én szeretem az apjukat. Velem vannak egész nap, sok dologból kimarad. Elmesélem, meg van hétvége meg az esték, de az nem ugyanaz. Látom, hogy az apjuknak milyen jó érzés az, amikor örülnek neki. Ez nekem miért esne rosszul? Jó látni, hogy hiányoznak egymásnak, hogy örülnek egymásnak, hogy szeretik egymást. Ez engem nem irigységgel, hanem boldogsággal tölt el.
(Ilyenkor a párod nyugtatni próbál vagy mi? Dolgozik, aztán meg sajnálnia kell téged ha hazaérve örülnek neki a gyerekek?)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!