Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki milyen márkájú fogkefét...

Ki milyen márkájú fogkefét használ másfél év körüli gyermekével?

Figyelt kérdés

Mi már szinte mindent próbáltunk, Oral B, Aquafresh, Signal, de mindegyik kb. 3 hét után már tiszta egymerő rojt, valamelyik 2 hétig se bírja. Először arra gyanakodtam, hogy azért, mert rágicsálja kicsit őket, és már egy jó ideje nem is engedem neki, de akkor is hamar tönkremegy. az enyém jobban bírja, pedig nagyobb strapának van kitéve. Most Aquafresh van épp, még eddig ez tűnik a legjobbnak, de ez se valami nagy szám. :(

Ja naponta 2x van fogmosás, ritkán 3x.

2010. aug. 2. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk az Oral B, amit a DM-ben kuponnal vettünk, egész jól bírja kb fél éve. Van egy Rossmannosunk is, ilyen Dinós, auz nagyon gáz, olyan erős a sörtéje, hogy nem engedi a szájába tenni.
2010. aug. 2. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Elmex
2010. aug. 2. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
elmex, kezdettol fogva, egy-két honapot simán kibír
2010. aug. 3. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén Elmex,kb. 1 hónapja vettem,előzőleg pedig Oral-B volt.Gyyorsan fogyó eszköz,pedig én sem engedem cincálni,rágcsálni a fogkefét.Talán a puha sörte nem bírja annyira a strapát.
2010. aug. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!