Egy még szoptatott, éppen kétéves gyerek hány nap anyjatól való távollét utan felejti el a cicizést?
Figyelt kérdés
Nem így akarom leszoktatni, nem ezért kérdezem, hanem mert most 2 napot a nagyiknál aludt, és amikor meglátott, rögtön cicizni akart. Csak úgy felmerült bennem, hogy ha nem látna egy hétig, akkor is így volna? Kinek milyen tapasztalata van?2020. júl. 5. 21:30
1/4 anonim válasza:
Én pont 2 évesen választottam el a kislányomat, nyaralni vittem el a dédihez Siófokra. Kb 3 hetet volt ott, miközben többször is meglátogattam (már csak elalváskor cicizett) de nem maradtam ott estére.Annyi új élmény volt neki napközben, hogy estére jól elfáradt, és aztán a dédi kitalálta az esti pohár meleg tejet, és így is maradt.
2/4 anonim válasza:
Sok, ha olyan
5 napot voltam kórházban az öccsével, amikor szültem...
Azóta sem sikerült leválasztani
4/4 anonim válasza:
Egyetértek utolsó! Az anyán múlik, ilyen nincs, hogy nem lehet. Ne vicceljünk már ugyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!