Szerintetek sem lehet megoldani 3-4 óra távollétet 2 kisgyerek mellől? (1,5 és 3,5 évesek)
én 8 orát voltam távol okatatás miatt
3.5 éves és 1,5 éves megoldhato (ugy hogy a kicsi még szopcsizik)
2 hónapos a gyerekünk, tápszeres, ezért az apja kb ugyanannyit foglalkozik vele (amikor itthon van), mint én.
Hétvégente magától vállalja az éjszakát, pelenkázza, eteti.
Én simán együtt tudnám hagyni vele bármennyi időre.
De nálunk a nagyszülők is bejelentkeztek már, hogy mielőtt átköltözünk, 1-2 napra ők beköltöznek a babával, mi meg pihenjük ki magunkat és foglalkozzunk egymással és utána költözzünk mi is.
Igen, nekem is az az érzésem, hogy nem akar elszakadni tőlük, csak nem meri belátni. Nem avatkozok bele, csak nagyon meglepő számomra. A barátnőm és korábban sokat játunk együtt ilyen helyekre.
Ez már nem az első eset amiről arra a következtetésre jutottam, hogy túlságosan kötődik a gyerekekhez. Mondjuk inkább így legyen valaki a gyerekeivel, minthogy lesz'ja. Gyakorlatilag ha én megyek az jó, de ő kimozdulni sehova sem "tud", pedig neki van segítsége is.
Nem fogok beleszólni, de az biztos hogy számomra ez nem normális. :-(
HÚÚÚ de le lettem pontozva :)
Mindegy a többség ugyanazt írta mint én, max.más szavakkal, ha esetleg a pontozgatóknak úgy jobban tetszik akkor legyek rögtön mindjárt 0%-os.
Köszönöm szépen :)
Akkor lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, mert pont, hogy arra akartam rávilágítani, hogy megbízható a féjre, és szerintem símán rá lehetne bízni a gyerekeket arra a kis időre.
Érdekes ez a kötődés amit írtál. Nagyon kötődöm a gyerekeimhez, és nem hinném hogy csökkene ez a kötődés, ha 4 éve először egy délutánon elmennék szórakozni. Ráadásul direkt korai időpontot néztem, de egyébként később is lenne időpont.
Itt inkább azon vagyok meglepődve, hogy valakinek 2 gyerek mellé állandó segítség kell -habár ez nem volt a kérdés része- és teljes mértékben aláveti magát a gyerekeknek. Értem ez alatt azt, hogy neki főz az anyukája, vagy átmegy takarítani hozzá. A státuszvizsgálatokra kísérettel megy. Az otthonuktól távol, csak +1 felnőtt társaságában megy. Bevásárolni is úgy mennek, hogy vagy csak a féjre, vagy 4-en. Férjjel együtt is csak olyan helyre mennek, ami kizárólag családi összejövetel. Annyira fura ez nekem és azért, mert alapjáraton nem az otthonülős fajta volt a bnőm. Mert az megint más, ha vknek nincsen segítsége és nemt tud sehova elszabadulni. Nem hiszem el, hogy nincs rá igénye, mert pont a múlkor panaszkodott, hogy milyen kimerült. Na mindegy, nem vagyunk egyformák, nem is degradálni akarom, csak éppen furcsának tartom. De ha ti azt mondjátok , hogy ez is normális, akkor elfogadom.
nekem is 2 van, de én inkább délelőtt lépek le. Délután estefele már lehet én sem,vagy legalábbis fürdetésre mindenképp hazaérnék. Tudna apa egyedül fürdetni, de tény, hogy 2 emberes dolog.
Nem tudhatod, lehet hogy az egyik gyerek csak úgy alszik el, ha anyuka vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!