Jó az ha az oviban nincs kiscsoport, kisközépső stb. , hanem együtt vannak a 3 - 6 évesek?
Az én kisfiam 4,5 éves. Vegyes csoportba jár és nagyon szeretjük.
Szerintem jó dolog. A kicsik tanulnak a nagyoktól, megtanulnak vigyázni a nagyok a kicsikre. Talán ezért is van az,hogy nálunk a testvér féltékenység nem alakult ki.
Szia! Én kb. egy évvel ezelött, mikor óvodát kerestem a kisfiamnak, szembesültem ezzel a kérdéssel. Sok szempontból jó, pl. a gyermekek egymástól tanulnak felöltözni, WC-re menni , hogyan kell enni, söt bizonyos szempontból még játszani is. A kicsiknek nagyon jó a felvevö képessége, s gyorsan tanulnak a nagyoktól (gondoskodást is). Viszont mint minden jónak, ennek is megvan a hátulütöje, a rosszat (csúnya szavakat stb.) is hamarabb eltanulják.
A barátnöm kisfia is ilyen csoportba jár (a kicsi 2,5 éves). A nagyokat már elöre felkészítették, hogy figyelmesen bánjanak vele. Nagyon jó nézni, ahogy a nagyok körbeveszik, egyfajta gondoskodás is kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!