Hogy érjem el, hogy a két éves gyerekem ne futkározva közlekedjen?
A szomszédnak nyugodtan mond meg, hogy a gyerek az gyerek és ez van, de ne aggódjon fel fog nőni idővel. Cserébe viszont tényleg meg kell próbálni elérni hogy este 7 után már tényleg ne zavarja a szomszédot. Nem tudom mikor viszed fürdetni de érdemes akkora időzíteni egy jó hosszú fürdés, ha pedig később elalvós típus akkor inkább az ágyban játszani, könyveket nézegetni vagy amit szeret.
Semmiképp sem kell megverni szegény gyereket azért mert van egy idióta szomszédod.
Bár azért marha kíváncsi lennék mivel fenyeget a szomszéd? Kihívja a rendőröket? És mit gondol, mit fognak tenni? Kiröhögik.
8! Bizony van ilyen. Az én férjem rendőr, és már többször mesélt hasonló sztorit. Igazából ilyenkor nekik kínos becsengetni. Persze ellenőrzik valóban nincs-e egyedül hagyva, de azért ez szerintem még a legputribb helyeken sem fordul elő.
Számtalan ilyen sztorija van, hogy ők próbálták megértetni a "kedves" szomszéddal, hogy a babák bizony sírnak és nem mindig van rá gyors megoldás. És egy síró baba miatt ne hívjanak rendőrt máskor, mert lehet hogy emiatt máshova nem érnek oda időben ahol valóban fontos lenne a jelenlétük.
Nem hinném hogy átlagon felül hangos, bár tenyleg odacsapja a lábait. Viszont elhiszem, hogy lehallatszik, én is hallom pl ha ők lent beszélgetnek, vagy orrot fújnak.
Este igyekszünk csendben lenni, de múltkor délután kettőkor dörömbölt fel.
Olyat is olvastam, hogy kérhet birtokvédelmet és akkor minket nem kevéssel megbírságolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!