Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a Cierra...

Mi a véleményetek a Cierra névről?

Figyelt kérdés
Ejtsd ( Sziérá)

#név #lány #Cierra
2020. júl. 1. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha itthon élsz akkor kiejtés szerint engedélyezik, maximum ahogy írtad Sziérrá lehetne. Külföldön annyira nem gáz de ott se adnám.
2020. júl. 1. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Magyarországon csak úgy engedélyezik ejteni ahogy le van írva. Tehát szó szerint cierra. Egyébként kövezzetek meg de nekem még ez is jobban hangzik mint az angolos kiejtése. Nekem ez is sima cigányos, feltűnési viszketegségből adott név.
2020. júl. 1. 14:17
 3/8 Derjaderja ***** válasza:
100%
Ha külföldiek vagytok vagy apuka az, akkor nekem tetszik.
2020. júl. 1. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Itthon kultúraidegen, pont mint a Lakatos Alejandro.
2020. júl. 1. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nagyon szép név, a Simsben ameddig játszottam az egyik kedvenc karakteremnek adtam is és ő jut róla eszembe, tök pozitív. ☺️
2020. júl. 1. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem tetszik, magyar helyesírással meg a hideg is kiráz. De amúgy nem az kell, hogy iegeneknek tetsszen a kislányod neve, hanem nektek, és majd neki.
2020. júl. 2. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Magyarországon csak magyarosan leírva engedélyezik max, úgy meg kicsit rosszul néz ki. De ha nem Magyarországon éltek, szerintem jó. :)
2020. júl. 2. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hangzik, mintha valami kocsi alfaj lenne; meg még kicsit hasonlít a szirénára is, Magyarországra ráadásul túl idegenhangzású, pluszban még; nem is egyértelmű, hogy ez most fiúnak, vagy lánynak van szánva.
2020. júl. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!