Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jók a tescos fa vasútkészletek?

Jók a tescos fa vasútkészletek?

Figyelt kérdés

Könnyen lehet tologatni a vonatot a sínen? Nem esik le róla könnyen?

3 évesnek venném.

2010. aug. 1. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak van aki 3 éves lesz. Már egy éve megvan, de órákat el tud játszani vele. Mindig jön, hogy rakjam össze a síneket és maga pakolja fel a vonatokat és játszik vele.
2010. aug. 1. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodtan vedd meg 3 évesnek. Fiam majdnem 2,5 éves volt amikor azt kapott karácsonyra. Nagyon szépen el tudott akkor is játszani vele. Azóta is megvan és még mindig szereti. :) Ma lett 3 éves, szóval simán ok nekik. A vonat könnyen megy (ha van felüljáró arról szépen legurul és még megy is tovább a lendülettől). Leesni ha nagyon lökik lejön, de nem jellemző. Nem vagyok tesco-párti de jó a ez a játék. :)
2010. aug. 1. 14:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Van többfajat vonatszett is? Ha igen, nekted melyik van meg?
2010. aug. 1. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! nekünk ez a Tescos vonat van imádja kisfiam pedig még csak most mult 2 éves. Szerintem hasznos játék nekünk bevált!
2010. aug. 1. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló kisfiának nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kisfiam is kapott ilyen fa vasútkészletet, és nagyon szeret vele játszani.

2010. aug. 1. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
lehet hozzá külön venni tartozékokat is.
2010. aug. 1. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! 2. vagyok. Van több fajata szett is az egyszerű körpályától a bonyolultabbig. Ezek kompatibilisek egymással, lehet bővíteni. Sőt azt hiszem van autóút is ami szintén kapcsolódhat ehhez. Külön-külön is lehet venni hozzá tartozékokat. Nekün az van ami 8-as alakú pálya felüljáróval és néhány figurával.

Kisfiam nevében köszönöm a szülinapi köszöntést! :)

2010. aug. 1. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is van!Lányom is és fiam is szereti nagyon.Lányom ovis csoportjában is van,már annyira kibővítették az óvónők,hogy már egy nagyobb ágynyi méretű pályát fel tudnak építeni.Nagyon szeretik a gyerekek:)
2010. aug. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!