Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a tescos babakonyha?...

Milyen a tescos babakonyha? Milyen magas? Milyen árban van és jó?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk nem tesoc , hanem Auchan-os van, egy nagy rakás sz..

Gondolom az tescos sem különb.

ezeknél a sajátmárkás cuccoknál ninc gagyibb.

2011. febr. 4. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz képet belinkelni, mert nekünk tescos van, de már 2 éves. És bevált! Strapabíró, hangot ad és nem is olyan kicsi(magasságra értem)! Sokszor olyan alacsony konyhákat árulnak, ami a képen nem látszik, hogy a gyerek térdelve kell hogy játszon vele. A fiam 2 évesen kapta, állva tökéletes volt és még most sem térdel le hozzá, most az 1 éves lányom nyúzza és neki is tökéletes. Sokszor csak nézek miket ki nem bír szegény konyha :)
2011. febr. 6. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok, hát amit most néztem a tesco színes oladalon, az már nem olyan mint a miénk.
2011. febr. 6. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyikre gondoltál? Nekünk is a Tescóból van, Smoby Tefal márkájú. Szerintem tökéletes, a kislányom 2,5 éves és számára is megfelelő magasságú. Méretei: 95,5 x 39 x 49,5 cm.
2011. febr. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!