Hogyan kell kezelnie az ovis szerelmet?

Nem vetitem ki senkire. A mai napig senki nem tud rola.
En megvalaszoltam a kerdest tapasztalat alapjan anonym. Hogy lehet valaki ilyen erzeketlen mint te, hogy ilyenre beszol.
En komolyan nem ertem...
Kedves kerdezo, mar banom hogy mertem ellenervet irni. Kerlek szepen toroltesd a valaszom, nem vagyok kivancsi az ilyen buta emberek reakciojara. Koszi.

Fiam 5 eves Casanova akinek jelenleg 4 csaja van es azok a szerelmei. Az egyik 17 eves a szomszedbol :D
Nem zsaroljak egymast, igazi baratok mind.
Ha nem bantjak egymast, akkor legyenek csak "egyutt" kesobb szep emlek lesz

A lanyom elsoben 7 evesen keveredett ossze egy szinten 7 eves fiuval. 14 eves volt mikor szakitottak. Nagyon szep elso szerelem volt mert a kezdeti baratsagbol alakult azza.
Meg most igy 4 ev utan is beszelnek es baratok maradtak. Minden evben egyutt mennek biciklis turakra (szervezett csoportok)

A 8 éves fiamnak most elsőben 4 baràtnője volt :)
Ennek ellenère fogalma sincsen a szexualitàsról, most vàrom a testvèrèt és nem tudja, hogy került a hasamba. Azèrt, mert valakinek rossz èlménye volt ( amit nagyon sajnàlok), azèrt ne bélyegezzük màr az összes 8 évest molesztálónak.

Gyerek és gyerek közt is van különbség, de azért egy 2-3 osztályos gyerek már képben van.
Én nem pártolom, túl nagy különbség, a 8 éves már szőrösödik, az nem ovis kategória, jöhet az első magömlés meg minden..
A kislány és a kisfiú érzései mások ebben a “kapcsolatban”.
Csak hat éves a gyerekem, de juuuuj, mennyire kis semmiről semmit sem tudó volt 4 évesen, fél éve volt szobatiszta, 3,5 évesen kezdett folyékonyan beszélni.. ehhez képest egy 8 éves nagyon más, még az éretlenebb verziója is.
Szerintem inkább bátyóként-hugként kellene egymásra nézniük, vagy valószínűbb lenne, hogy apukának nézi a lány a fiút, azt simán el tudnám fogadni, de itt akkora különbség van, hogy nem hagynám ilyen kapcsolatban benne, egyszerűen káros. Esetleg a kislány rajonghat, de egy 4 évvel idősebb gyereknek nem szabadna egyenrangúként kezelnie.
Te mit szólnál, ha a 4 éves lányod egy 1-2 évest akarna férjének?
A fiút, ha az enyém lenne, biztosan visszafognám, nem bátorítanám és korosztályának való közegbe járatnám.
Nem azért, mert gonosz vagy bármi, hanem mert nagy gyerek érzései-gondolatai-teste van, amíg kisgyerek belátási képességei, nem fog jó döntéseket hozni, na meg érzelmileg károsnak tartom.
Furcsa, hogy nem veszi észre a különbséget, vagy nem zavarja a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!