Dackorszak alatt normális, hogy nem tűri, hogy simogassam, babusgassam?
Figyelt kérdés
Az eddig oly édes, bújos kislányomból egy-két hét alatt egy hisztiző, méregzsák lett, aki mindenre nemmel felel. Az ddig működött, hogy ilyenkor ölbe vettem, simogattam, stb. Most ezt nem is tűri, csak, hogy az ölemben van. Ha simogatnám ellöki a kezem, vagy elhúzódik. De ha meg lerakom, üvölt, hogy vegyem vissza. Ez a dackorszak?2010. júl. 31. 20:45
1/6 anonim 

válasza:

Ez enyém is ezt csinálja ha hisztizik. Magára ne hagyjam, de hozzá se nyúljak. Nehét elviselni :-D
Hány éves a lányod?
2/6 A kérdező kommentje:
2 éves múlt júliusban.
2010. júl. 31. 20:50
3/6 d,jpt L 

válasza:

Szerinted miért hívják dackorszaknak?
4/6 anonim 

válasza:

sztem igen, normális. önállósodni akarnak a kis szentjeim, de azért anyuci biztonságos közellétét is igénylik. :)))
5/6 anonim 

válasza:

Normális. Ülj le a szobájában, hogy érezze hogy ott vagy, és amúgy meg rohangálj vele, másszatok négykézláb, birkózzatok meg minden. És az enyém is szeret ölben lenni, de akkor tényleg totál mozdulatlan nyugalomra vágyik, és mondja is, hogy "most ne simogassál, csak ölben" (két és fél éves).
6/6 anonim 

válasza:

igen,szerintem az.az én 23 hónapos kislányom sem engedi se azt,hogy megöleljem,se hogy megsimogassam,és most felvette azt a szokását,hogy ha adok neki egy puszit,kapásból letörli,és ha én véletlenül nem vettem észre,hogy letörölte,utánam jön,és dagadó mellel büszkélkedik vele,hogy "Anya letöjöltem ám a puszidat!"erre adok neki még egy puszit,és ö olyan rutinos mozdulattal törli le,mint amilyent még sose láttam.Eleinte rosszul esett,de már kezdek hozzászokni,hogy a nemrég még picibaba lányom kezd felnőni,és nem tűri az ajnározást,és csak a távolból szerethetem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!