Egy gyermeknek azt mondani, hogy a gólya hozza a kisbabát, mennyire előnyös illetve hátrányos?
Figyelt kérdés
Ti mit mondtok a gyerekeiteknek, esetleg ha van itt óvodapedagógus, mit mondtok a gyerekeknek ebben a témában az óvodában?2020. jún. 14. 14:23
11/13 anonim válasza:
Korfüggö szerintem
Kicsikent elég a golya hozza duma
Aztan amikor nagyobb màr golya hozza anya pocakjaba
Azutan meg akkor kerül csak anya pocakjaba ha apa is van
Aztan egy ffi nö megismeri egymast baratok lesznek es gyerekük lesz
Azutan nö es ffi közti különbsegek csak a nö hasaban lesz baba
Aztan majd a nemi élet biologia taglalàsa
Tehat ahogy nö a gyermek befogado kepessége/értelme, aszerint sorjaban bövithetö a paletta
12/13 anonim válasza:
Szoval amig kicsi szerintem hozhatja a golya de pl egy 5 eves mar megérti a magzatfejlödesröl meg sejtekröl a csodaszép videokat is.
Aztàn a szülést
Aztàn a nemi életet szerveket mint biologia
A kor szerint mindig elég annyit mondani amennyit megert az egeszböl
13/13 anonim válasza:
Ha én ezt mondanám a gyerekemnek csak ezzel butitanám ha majd rájön hogy hogyan jün a gyerek akkor meg hülyének nézne meg egy világ omlanna össze benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!