Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Apja neveli a gyerekem,vele...

Apja neveli a gyerekem,vele él de mindenre igent mond miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Tudom a valós okot nem tudjátok de nagyjából adnátok ötleteket?3 éves
2020. jún. 13. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Mire mondd igent? (Tudom mindenre)

Kifejtened ezt egy kicsit bővebben?

Kinek mondja?milyen szituációban?

2020. jún. 13. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Mert ő így látja jónak?
2020. jún. 13. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

Úgy látom, ha már legalább ide írtál, akkor valamennyire jól működnek az anyai ösztöneid, és látod, hogy itt valami baj van!

Ugye tudod, hogy mi az a dac korszak? Amikor a kisgyerek mindenre nemet mond, szinte kezelhetetlen.

Ez teljesen normális időszak, pont azt mutatja, hogy a gyerek teljes biztonságban érzi magát, jó a közérzete, bármit meg mer engedni magának.

Egy szerető környezetben élő kisgyermek pont ilyen, és ez így helyes.

De hoppá, a tiéd mit is csinál? Mindenre igent mond??????

Szerencsére érzed, hogy ez messze nem normális!!!!

Mert ez pont a félelem, a bizonytalanság, a mindenáron való megfelelési kényszer jele!!!

Itt bizony komoly gondok vannak! Na nem a gyerekkel, hanem veletek!

Vagy az apjával, az ottani környezettel, vagy veled!

Nagyon sürgősen ki kell deríteni, miért fél szegényke!

És tessék olyan környezetet teremteni neki, ahol biztonságban érzi magát!!!

2020. jún. 13. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

3!

Te amúgy érted amit írtál? Konkrétan mi a jó eget hadováltál itt ossze?

2020. jún. 13. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

A hármas félig alaptalan dolgokat fogalmazott meg , bár akad pár helyes gondolata is.

A kérdés nagyon hiányos, nehéz rá válaszolni. Kérlek, valami bővebbet, kedves kérdező.

A hármas kapcsán meg annyit, hogy három évesen már nem jellemző a dackorszak.

(Elég ritka, ha 3 és fél évesen még van egyáltalán jele annak, bár 3 - 3 és fél éves kor sokaknál átmenet, ilyen tekintetben. De nem mérvadó.)

Erre a kérdésre nem lehet segítő választ adni , amíg nincs érdembeli többletinfó.

2020. jún. 13. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Már anonim hármas mit képzelsz magadról miért hazudnék ha tudsz valamit fejtse csak ki ide nyugodtan hisz nincs szégyellni valóm egy hónapba 2x láthatom,különben is nem kell bántani azért mert rossz történt velem és elvesztettem gyermekem.Ha veled ez történne megnézném miként képet vágnál. Annyit kérdeztem emlékszik e múltkor mit csináltunk mit beszélgettünk meg még utána kérdeztem néhány dolgot már nem emlékszem ,legközelebb inkább kevesebbet szólalok meg.Nincs témám sokszor a gyermekemmel ezért mindenféle hülyeséget beszélek neki de változtatok rajt ezentúl csak értelmes dolgot mondok ha kevesebbet is beszélek.
2020. jún. 14. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
#6 mi van?
2020. júl. 9. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!