Mit csináljak a 3 éves kisfiammal kB. 3 hétig?
Sziasztok! Helyzet a következő.
Lakásfelújítás kezdődik nálunk. Úgy volt, hogy a gyerkőc ekkorra már ovis lesz és 8-tól 3-ig oviban lesz, ott is alszik ugye és majd csak délután kell lekötnöm. Csakhogy a járvány ezt borította. A munkát nem akarjuk visszamondani, fontos.
Na most nem fogom tudni altatni délben, nem mondhatom a kivitelezőnek, hogy déltől háromig ne dolgozzanak. Ráadásul egész nap le kell foglalom, hogy ne zavarja őket és nehogy baja legyen. Egy örökmozgó, rendkívül pörgős gyerekről van szó, nem egy leül molyol típus. És pluszban folyton esik, kint se tudok vele mindig lenni.
Anyósomék fognak segíteni, elviszik pár napra, de nem tudom hosszútávon hogy fogják bírni, milyen hatással lesz a fiamra. Ismeri, szereti őket, gyakran viszik de csak egy egy éjjelre, nem több napra.
Szóval totál káosz van a fejemben, nem tudom mi hogy lesz. Szerintetek? Gondoltam esténként haza hozhatnák, aludjon itthon meg lásson minket. Mit gondoltok? Esetleg voltatok már ilyen helyzetben?
Mert márciusban kezdtem volna szoktatni, de csak egy napot voltunk mikor bezárt az ovi. Most pedig nem lehet szoktatni, mert szülő nem léphet be.
Szoktatás nélkül pedig nem szeretném, mondjuk azt se tudom lehet e úgy.
1. Anyósék segítsenek, amennyit tudnak.
2. Te szüleid is segítsenek, ha tudnak.
3. Bébiszitter.
4. Megpróbálni, nincs-e el mégis az oviban.
5. Otthon ellenni vele. Egy gyerek, ha tényleg álmos, akkor is alszik, ha bombák robbannak mellette.
Három hét nem olyan hosszú idő, nem kell ezt túlparázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!