Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az 5 éves fiam 112cm és 17,5...

Az 5 éves fiam 112cm és 17,5 kg. Van itt más is akinek ilyen vékony a kicsi fia?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

A 3 és fél éves fiam 106 cm és 15 kg. Arányaiban nem vékony annyira, mint a Te fiad, de ő sem egy sózsák.

Ne aggódj, nem fog éhen halni. Ilyen az alkata. Ha így is boldog, mosolygós, akkor ne zavarjon:)

2010. júl. 30. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kisebbik fiam 117cm és 19kg volt 5 évesen,és ő is nagyon vékony.Sosem beteg,le sem lehet lőni annyit mozog,és folyamatosan eszik.:)))Megdöbbentő mennyiségeket eszik,és közben meg lehet számolni a bordáit.:)))
2010. júl. 30. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:

A majdnem 8 éves fiam 130 cm,és 24 kg.Nem vékony!!Pont olyan alkatú mint az apja aki felnőtt lététre 76 kg,ha híznának csak hasra menne....

Ha eleget eszi,nem válogatós,nem beteges,akkor ne aggódj ezen szerintem.

2010. júl. 31. 08:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Hála Istennek jó az étvágya,nem is válogatós,és nem beteges,csak ha az ember ránéz,nagyon vékonynak látja,és folyton azt hallgatja szegény a nagyszülőktől,hogy milyen vézna,és miért nem eszik rendesen.Pedig eszik,amikor a mamáék nem látják:).Én meg hiába etetem mindenfélékkel,nem hízik jobban,de ezek szerint ez nem baj,hisz én is ilyen voltam,vagyok.(kb.45kg 165cm)Akislányom viszont 3 éves 98cm és majdnem 15kg,és ez a különbség zavar.Nem igazán látszik közöttük a 2,5 év korkülönbség,de lehet,hogy más testalkatú.
2010. júl. 31. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A fiam 4,5 éves 110 cm és 15,5 kg. Én is vékonynak látom, de eszik rendesen és állandóan mozog.

A lányom 2,5 éves 96 cm és 14,5 kg. Ő jó súlyban van. Pedig sokkal kevesebbet eszik mint a bátyja , de a mozgásigénye neki is nagy. Ilyen alkatok. A dokink mindig azt mondja hogy nem olyan mint aki nem kap enni. Meg egyébként is az egyiknek adok a másiknak nem? mindig jót mosolyog rajtam mikor mondom neki hogy szerintem vékony.

2010. júl. 31. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:
De megnyugtat,hogy ezt leírtad.Nagyon köszönöm!Jó egészséget!
2010. júl. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!