Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem akar az apjával...

Miért nem akar az apjával lenni a lányom? Mindig mondja hogy nem akar oda menni.

Figyelt kérdés
3 éves és kb azóta nem akar apjához menni mióta van valami csaja. Én most mit csináljak? Nem mondhatom az apjának hogy többet ne jöjjön.

2020. máj. 27. 13:22
 1/8 anonim válasza:
46%
Szerintem az lehet a dologba hogy a kislány olyat látott amit nem szabadott volna...(velem is hasonló történt), esetleg az apuka nagyon szexuálisan közeledett a barátnőjéhez és a kislány nem tudta hogy most mi történik szerintem valami ilyesmi lehetett a dologba. Szerintem próbálj beszélgetni vele majd az apjával!
2020. máj. 27. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

1!

Vagy az az oka, hogy már nem csak apa van ott, nem csak a ygerek körül forog a világ, talán a barátnő rászólt hogy ne ugráljon az asztalon vagy épp lekváros palacsintát kapott nutellás helyett.

Kérdező!

Kérdezd meg a gyerektol, hogy miért nem akar menni

2020. máj. 27. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Vagy lehet féltékeny hogy nem csak vele foglalkozik most az apukája. Hogy nem csak körülötte forog a világ. Mint pl.ha jön egy kissebb tesó. Kérdezz rá, hogy miért nem szeretne menni, zavarja -e hogy az apukájával van valaki, és hogyha nem lenne ott a néni, akkor oda menne -e. Szegénykém, biztos össze van zavarodva
2020. máj. 27. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akar ne eröltesd. Menjen apuka hozzá, vagy ha elviszi magához hétvégére az új nő egy ideig ne menjen oda ( vagy együtt élnek már ? ) pár alkalom után ugyis kiderül, hogy tényleg ez a probléma e.
2020. máj. 27. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Egy három évesből már nagyszerűen ki lehet szedni, miért nem akar odamenni. Miért nem kérdezed meg tőle?
2020. máj. 27. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
De mit mond a lányod, miért nem akar odamenni? Azért egy 3 éves szerintem már el tudja mondani mi a gond.
2020. máj. 27. 14:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem mondja el hiába kerdezgetem.
2020. máj. 27. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem érti,hogy miért nem veled viselkedik ahogyan azzal a nővel és most gondolom haragszik rá emiatt.

26N

2020. máj. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!