Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy nem hiányzom a...

Létezik, hogy nem hiányzom a lányomnak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Augusztusban lesz 2 éves a lányom, és néha olyan érzésem van, hogy ha nem vagyok vele, nem hiányzom neki. Biztos sok válaszoló azt fogja mondeni, hogy hülye vagyok. Amikor elmegyünk valahová az apjával és ő a mamával marad otthon, nem hozzám szalad hazaérkezéskor, hanem apához. Én mintha ott sem lennék. Persze tudom, hogy a férjem sokat dolgozik, őt kevesebbet látja, én vagyok vele otthon...stb, de mégis rosszul esik kicsit, hogy nem érdeklem. Sok mindenben viszont nagyon anyás. Például: csak én altathatom, apa nem, ha megüti valamilyét én adjak rá puszit... Ezért is fura, hogy én nem hiányzom neki. Volt/van valaki hasonlóan, vagy csak én vagyok ilyen érzelmi selejt?
2010. júl. 30. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, egy egészséges érzelmi fejlődésű 2 éves kisgyerek számára, aki az ideje nagy részét az anyával töltötte születése óta, az anya a világ közepe. tehát, sztem olyasmi miatt aggódsz, ami nem létezik. :))
2010. júl. 30. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem én is így voltam a fiammal.Amikor a húgát szültem bejöttek a kórházba,4 éves volt,és inkább apával töltötte az időt mint velem.Mindig is apás volt,Ő jobban tud velük játszani,birkózni,ideje is több van hozzá,meg türelme is mint nekem.Meg hát engedékenyebb is mint én.

Nézd a jó oldalát,simán a nagyiéknál hagyhatod,nem fogja örökké a "szoknyád szélét",és így az oviba is könnyebben tudod majd szoktatni.

2010. júl. 30. 12:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Persze tényleg van jó oldala is, mert sok mindent el tudok intézni, csak olyan elszorul a torkom érzésem lesz. Lehet terhes vagyok? Akkor voltam ilyen érzelgős.
2010. júl. 30. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom is csinálja, most főleg. Apa a világ közepe, sok dolog miatt, és én nagyon örülök neki, hogy igy szeretik egymást. 34 hetet töltöm az ikrekkel lassan, így már nem emelgetem a 20 hós lányom, csak ha nagyon elkerülhetetlen, apa alig hazaér, le sem tudja tenni. És ha valamelyik papa jön, ugyanez. Most a férfiak a sláger, szerelmes a kisasszony. :-) Meg igényelné az ölben létet kicsit, de nekem már nem megy, és félek is már emelgetni, nehogy baj legyen a fiúkkal odabenn.

Ha valami baja van, akkor engem hív, csak akkor apát, ha velem van baja (mondjuk nem engedek meg valamit amit nagyon akar).

Meg apa engedékenyebb, és mindent megkap tőle egy pusziért (ezt viszont nem szeretem, de nem tudom a férjemet erről leszoktatni)

Ne aggódj, nem kell rosszúl érezned magad, abból tudhatod, hogy te vagy neki a biztos pont, hogy mikor baja van, téged hív!

(13 hós volt, amikor én is teljesen így éreztem mint te, de így is volt. Jó volt bárki, még akkor is ha kisebb baja volt néha. Aztán beteg lett (előtte soha nem volt) és csak én kellettem. Akkor ébredbem rá, hogy fontos vagyok neki(a legfontosabb neki, a legbiztosabb pont) , attól hogy másokkal nagyon jól elvan mikor nincs semmi nagyobb baja.)

2010. júl. 30. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem pont ellenkező problémám van. Az én lányom folyton velem szeretne lenni, még a Mamáknál sem tudom otthagyni. (ha ottmarad addig sír, amíg vissza nem érek és azt kiabálja, hogy "ANYÁHOZ!") Még az apjával sincs el.

Szeptemberben lesz 2 éves.

2010. júl. 30. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tipikus kislány tulajdonság. Legalább is az én lányom is teljesen apa mániás. Ha apa itthon van én még inni sem adhatok neki. Ez van, csak az vigasztal, hogy van egy fiam is. Ha ő is apás lesz, szépen nézünk ki.
2010. júl. 30. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
az én kislányom nem apás, anyás. 19 hónapos, és állandóan: anya, anya!
2010. júl. 30. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! anyukám is sokat mondta, hogy apám lánya vagyok. :) Most már tudom mire gondolt.

Nem gondoltam én komolyan, hgy nem szeret, csak kicsit féltékenykedtem. De nézem a dolog jó oldalát. Ha apa itthon van, végre jut idő egy kicsit magamra is.

2010. júl. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!