Igen, tervezünk menni. Húsvéti foglalásunkat le kellett mondani, be volt fizetve az előleg, kaptunk a szállodától helyette ajándékutalványt, azt most júniusban szeretnénk felhasználni.
Illetve majd Balatonra is megyünk valamikor pár napra, szerintem júliusban, amikor szabad lesz a családi nyaraló. Ide minden évben lemegyünk, sajnálnám nagyon ha idén kimaradna.
Szeptember végén szülök, addig még kicsit szeretnénk kikapcsolódni, illetve hármasban nyaralni.
2020. máj. 20. 18:19
13/20 anonim válasza:
Jún elején megyünk 3 napra, illetve jún. végén is megyünk 4 napra, valamint júl. közepén 4 napra.
Mind belföld 4 *-os szálloda.
2020. máj. 20. 18:22
14/20 anonim válasza:
Olaszországba mennénk, még nem mondtuk le. Egyelőre az se biztos, hogy kinyit -e a szállás, tehát lóg a levegőben. Legalább nem bukunk rajta. Nyár végében gondolkodom, de még nem tudom hova menjünk. Az idén a nagy szállodákat valószínűleg kihagyjuk.
2020. máj. 20. 18:29
15/20 anonim válasza:
Megyünk. De tartok tőle, hogy a turizmus feltromfolja az árakat, hogy behozza a kiesést. Ha nagyon drágák lesznek a szállások akkor csak azért se. Akkor csak a nyaralonkba megyünk le.
2020. máj. 20. 18:49
16/20 anonim válasza:
Most foglaltam Lillafüredre augusztus elejére szállást 4 napra, idén ennyi lesz a nyaralás, esetleg ősszel még egy rövidebb kirándulás, de az csak kettesben a férjemmel.
2020. máj. 20. 19:44
17/20 anonim válasza:
Megyunk Csopakra 4 napra, sajnos iden csak ennyire telik. De remeljuk, hogy sikeru elmenni.
Tobb egy napos kirandulast is tervezunk, pl Holloko, Eger, Gyula.
3 csillagos hotelbe mennenk, akcio miatt felet kifizettuk elore.
2020. máj. 20. 20:52
18/20 anonim válasza:
Július közepén fogok szülni, mire letelik a 6 hét már szeptember közepe lesz, úgyhogy idén kimarad, de valahogy talán kibírjuk, bár szerintem egyébként se mennénk, szerintem is iszonyat tömeg lesz.
2020. máj. 20. 21:19
19/20 anonim válasza:
Mi is Szlovakiabol készültünk Debrecenbe a tesóm családjával (össz.4 gyerekek), de a vírus miatt lemondtuk.
2020. máj. 20. 21:45
20/20 anonim válasza:
Megyünk augusztusban Balcsira. Nagynéném nyaralója, saját strandszakasszal, messzebb a nyilvános strandtól, így még tömeg sem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!