Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hilyen program lenne jó a...

Hilyen program lenne jó a kisfiammal?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozok és julius elején kapok 10 napos szabadságot amikor hazautazok végre a fiamhoz.

ő jelenleg 1éves és 2 hónapos.

Milyen programot tudok megvalósitani amit egy ilyen picur is nagyon tudna élvezni azon kivül hogy ottvagyok és végre megölelhetem?

Illetve milyen játékot nézzek ki neki ami nagyon nagyon bevállt másoknál?

alap játékok és készségfejlesztőket már régen berenedeltem és mindene van. Nyárra egy baba strandot is berendeltem

[link]

2020. máj. 20. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja nyilván tudja, hogy mit szeret a gyerek, esszerű lenne tőle kérdezni. Amúgy meg rossz a kategória.
2020. máj. 20. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindent "berendeltél", akkor ne vigyél több cuccot. A tárgyak nem kompenzálják a jelenlétet, szerintem ezt te is tudod. Ne akarj különösebb programot, egy ilyen picinek az is élmény, hogy ilyen hosszú távollét után újra láthatja az apját, össze is zavarodhat. Legyetek együtt, ha jól értem, kert is van, játsszatok, hancúrozzatok nagyokat a kertben.
2020. máj. 20. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nem egészen másfél éves gyerekkel nem kell programozni, úgysem köti le különösképpen semmi olyasmi. Legyél vele, pacsáljatok (az általad linkeltnél neki még sokkal kisebb is elég), homokozzatok, labdázzatok, sétáljatok nagyokat.
2020. máj. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!