Ma estére apás program?
Figyelt kérdés
Valamit akarok csinálni a 13 éves fiammal, de csak most érek rá, mostmár pedig minden zárva van. Ötletek?2018. szept. 19. 19:49
1/9 anonim válasza:
Budapest? Menjetek el csak úgy sétálni egyet a belvárosba.
2/9 anonim válasza:
Egyébként vasárnapi gyerek? Vagy hogyhogy ennyire nincs ötleted?
Az a lényeg, hogy kapcsold ki a telódat, és csak vele legyél, csak rá figyelj. Hogy hol és mit csináltok közben, az teljesen mellékes igaziból. És ez független attól, hogy vasárnapi apuka vagy-e.
3/9 anonim válasza:
Csinálj neki vacsorát, beszélgessetek kaja közben, aztán nézzetek meg egy jó filmet otthon. Ennél jobbat nem is lehetne csinálni egy 13 évessel.
5/9 anonim válasza:
(előző)
Feküdj le, holnap munka
6/9 anonim válasza:
Még negyed kilenc sincs, miért akarja mindenki ágyba dugni? Még simán van mondjuk egy órájuk, a fektetés utána is ráér. Ha 10-re ágyba kerül a 13 éves, az még jó.
7/9 anonim válasza:
Jókor tetted fel a kérdést, este 8-kor. Társasozzatok, sakkozzatok. Ilyenkor már csak otthoni programot lehet csinálni. Azért nem kell lepontozni, mert más ötlet nem nagyon van, amiket előttem is felsoroltak. Elég érdekes apuka lehetsz, ha itt kell megkérdezned, mit csinálj a fiaddal este. Már a válaszom is elég későn van, most léptem be, legközelebbre szántam, ha egy 13 évesre ilyenkor van időd. Pizzarendelés és társasozás. A filmnézés elcsépelt, azt otthon is tud nézni egyedül.
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok. 3-asnak most nyomtam egy hasznos-jelet, mert elvileg igaza van. Társason, filmnézésen és nem minden napos (pizza) kaján kívül mégis mit lehet csinálni egy 13 évessel? Horgászni nem igazán lehet. Max. ha nyári szünet volna. De hát ugye nincs.
Egy tanácsom van. Legközelebb (ha alkalmi apuka vagy), találd ki előre, mit csináljatok, ha tudod, hogy nem érsz rá hamarabb, mint este 8 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!