Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeptemberben lesz 2 éves a...

Szeptemberben lesz 2 éves a fiam hol és hogy kell igényelni a gyest?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:

A Magyar Államkincstár fog majd küldeni elvileg igénylő papírt, azt kell visszaküldeni kitöltve.

Nekem is szeptemberben lesz 2.

2010. júl. 29. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:

:-) akkor gratulálok neked!

Az én kis csemetém 11-én született :-)

2010. júl. 29. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Az enyém meg 12-én. :)))

És Bp-i vagyok.

2010. júl. 29. 18:53
 4/10 A kérdező kommentje:
mi Szigetszentmiklósiak :-)
2010. júl. 29. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
én a Barossban szültem te hol?
2010. júl. 29. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Az Istvánban. Akkor ott tuti, hogy nem találkoztunk. :)
2010. júl. 29. 19:06
 7/10 A kérdező kommentje:
hát nem :-( Sok boldogságot!
2010. júl. 29. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát,én nem várnám a helyetekbe,hogy majd küldik az adatlapot.A netről le lehet tölteni.4 oldalas adatlap.

Neked 5 hivatalos dokumentum másolata szükséges,a kicsinek 3.Összesen 8 fénymásolat kell sajnos hozzá,ha nem te kapod a családi pótlékot.Ha te kapod,akkor csak 2 másolat kell tőled.Az átfutási idő kb. 2 hónap,ha minden rendben van.Ha hiányos és pótlást kell küldeni az további hetekbe telik.

Érdemes már most megigényelni,hogy mire letelik a gyed folyósítani tudják a gyest.Én egy hónapja adtam föl a postán és semmi hír felőle.Visszamenőleg persze kifizetnek majd mindent.

2010. júl. 29. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is pont tegnap néztem.Az Államkincstár honlapján lehet regisztrálni az ügyfélkapura.Ehhez le kell menned egy okmányirodába érvényesiteni a jelszavad.Ha az meg van akkor online is el tudod küldeni,én tuti igy csinálom.
2010. júl. 30. 08:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok megnéztem az államkincstáras papirjainkat amit a születéskor küldtek amiben a babakötnényes dolgok is vannak és van benne egy kék papir amivel elvileg lehet igényelni a gyest , 2 oldalas de az utmutatojában irnak minden féle papirrol öszesen asszem 6 papirrol ... kicsit bonyolult de ha jol értelmeztem akkor ez az 1 kék papir is megteszi.Ha ilyen sokáig tart akkor jövöhéten fel is adom szeritnem ... Köszi a válaszokat!!
2010. júl. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!