Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket szoktatok reggelizni?

Miket szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés

Már sokszor nincs ötletem, a felvágott kenyérrel vagy pirítós vagy valami májkrém virsli már unalmas.

Tojást nem szeretik és az egyikőjük még érzékeny is rá annak minden változata kilőve

2020. máj. 14. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Zabkása, rengeteg feltéttel lehet csinálni és nagyon egészséges. Gyümölcsökkel, fahéjjal, kakaóval, mézzel stb.
2020. máj. 15. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Különböző zabkásák, sima joghurt/kefir gyümölcsökkel, de van, amikor csak édességszerű dolgokat hajlandóak megenni: péksütik, gabonapelyhek, gofri, ilyesmik.
2020. máj. 15. 00:52
 3/7 anonim válasza:
69%

Évek óta ugyanazt reggelizem.

(Nem vagyok bolond)😂

Csak nekem jól bevált,nem vagyok éhes vagy délután 2-3ig.

1 marék zab tejjel banánnal összefőzve.

2 darab főtt tojás.

1 börge tejes kávé.

1 pohár bubis víz.

2020. máj. 15. 01:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, sokszor nehezebb reggelit, tízórait, uzsonnát kitalálni, mint egész nap rohangálni játszani velük (két kisfiam van).

Egy időben táblázatot csináltam, mint az ovikban, és netről kerestem ötleteket.

Néha lehet, hogy csak kicsit másképp kell elkészíteni valamit. Pl.a virslit nem főzni, hanem sütni. Kenyér helyett esetleg kifli/zsemle, vagy kukoricadarás/sárgarépás kenyér. Lehet kalács mézzel, lekvárral, nutellaval. Néha veszünk abonettet, az is kicsit újít. Nálunk a kedvenc jelenleg a keksz(ebből ezer féle)+tej.

Ennyi jutott eszembe :) sok sikert a nem könnyű feladathoz...együtt érzek :D

2020. máj. 15. 05:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tejbegríz, tejberizs, péksütemény, pirítós, melegszendvics, tonhalkrem, franciasaláta, svedgomba, májkrém, virsli, vajas kenyer, vajas mézes kenyer, vajas répás kenyer, bundás kenyer, montechristo, langos, muffin
2020. máj. 15. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Müzli

Melegszendvics

Bundáskenyér nálatok kilőve.. de azért a nem allergiásbak keellene tojást ennie

Körözött

Zöldfűszeres túrókrém

Házilekváros kenyér

Sajtos kenyér

Tejbegríz

Kakaó kaláccsal

2020. máj. 15. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kakaó+kalács
2020. máj. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!