Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nehezebb több gyerekkel...

Miért nehezebb több gyerekkel mint eggyel?

Figyelt kérdés
Illetve mikor könnyebb? Mi volt nehezebb ill.könnyebb neked mikor csak egy kisgyereked volt,és mi volt szinte egykorúakkal? Nekem egy gyerek van,ősszel lesz 7 éves,de már mintha kamasz lenne,mindig gépezni akar,csak velem játszik,egyedül nem tud már,udvarra se megy,csak ha végig játszom vele.ki kéne zárnom magunkat,de meg is értem. Mindig csak az udvar,hónapok óta se bolt,se játszótér,se rokonokhoz nem vihetem,ti hova jártok a gyerekkel?két tesó többet játszik együtt,és nem kell játszótársnak lenned?mik a hátrányok ha nem egyke gyereked van hanem egykorúak? Miket játszanak mindennap?
2020. máj. 12. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Miért nehezebb? :)

Mert egyszerre kétfelé kell figyelned, két gyerek igényeit figyelembe venned. Kétszer annyi meló.

Eljátszanak-e? El és ugyanannyit veszekednek, rivalizálnak és ugyanúgy kellesz döntőbírónak, játszótársnak...:)

Nálunk nem egykorúak (2 év különbség) és jóval fiatalabbak 7 évnél. De erről a vonatról, hogy egyszerre két azonos korúd legyen, már lemaradtál. Neked még kevésbé lennének játszótársak.

2020. máj. 12. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem kettővel sokkal könnyebb volt, mint eggyel. Pici korkülönbséggel születtek, a kicsi kb fél éves kora óta elválaszthatatlanok. A harmadik kicsit megbolygatta a mindennapokat, a negyedik újra helyrerakta. Valamiért nekünk a páros számmal minden esetben könnyebb, mint a páratlannal.
2020. máj. 13. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem hinném, hogy kettővel könnyebb. Ahogy már írták, kétfelé figyelsz, meg legyél döntőbíró. Folyton a fejedhez vágják, hogy a tesót jobban szereted, vele többet foglalkozol. stb.

Nálunk 2 év különbség van, azért most a karantén idején szerintem nagyon jó nekik, nagyon jól elvannak együtt. Nem is tudom mit kezdenék egy gyerekkel most, folyton rajtam lógna, hogy unatkozik. így is hiányoznak a társak, de talán pont emiatt most nagyon értékelik egymás társaságát.

Az udvaron együtt játszanak, a szobájukba elvonulnak, nem tudom mit csinálnak. Sátrat építenek, legóznak, együtt is akarnak aludni most, de csak hétvégén engedem meg, mert akkor nem lenne alvás, és nem tudunk tanulni holnap.

2020. máj. 13. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!