Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 27 hónapos gyerekek tudnak...

27 hónapos gyerekek tudnak egyedül vetközni, és öltözni, motorozni, biciklizni?

Figyelt kérdés

Teljesen magam alatt vagyok. Kicsi fiam napok óta fájlalja a fejét. Elvittem orvoshoz, nem talált semmi betegségre utaló jelet nála,szerinte fel akarja hívni magára a figyelmet. Említettem neki, hogy mostanában elég sokat elesik, erre már bele tettem a bogarat a fülembe, hogy figyelgessem, mert ha csak úgy esik, akkor MRI vizsgálatot kell csináltatni.

Nagyon ideges vagyok, koraszülött baba, semmi gond nem volt sem szüléskor, sem utánna, rendesen fejlődött, időben elkezdett járni, már beszélget is..

Az orvos szerint az sem jó, hogy sokat alszik (este 10-reggel 7-ig,közben 1x ébred).

Viszont nem öltözik és vetközik, a kismotort sem tudja lábbal hajtani, csak 1-1,5 métert. Nem tudom mire gondoljak, én eddig ezt megmagyaráztam magamnak azzal, hogy ügyetlenebb.

2010. júl. 29. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen normális amit a fiad tud.Egy dolog hogy a gyerek partner az öltözésben vagy önállóan tud e öltözni.
2010. júl. 29. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Partnernek partner, mert dugja a lábát, kezét amit kérek tőle. De ha felakar venni valamit akkor hozza, hogy adjam rá, nem próbálja egyedül felvenni.
2010. júl. 29. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam még csak 15 hós, ő hamarabb tanult meg motorozni, mint menni, 1 évesen profin nyomta, már egy ideje a bébitaxi is megy, de őt ez nagyon érdekli is. Imád menni velük. Míg az unokanővére, aki 2,5 éves, egyáltalán nem tud se motorozni, se biciklizni. Őt nem is igazán érdekli, így nem is erőlködik. Szerintem figyelgesd, ha ez nyugtat, de az ügyetlenkedése nem feltétlen jelent bajt. Egyszerűen nem köti le a dolog eléggé, pl a motorozás.

És míg az én fiam egyelőre egyáltalán nem partner az öltözködésnél, addig a vele egyidős kis barátja már dugja ügyesen a kezét. Van aki így, van aki úgy. Előbb utóbb úgyis megtanulja. :)

2010. júl. 29. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja és nem gondolom, hogy sokat aludna a fiad! Enyém simán végig alussza az éjszakát, nagyon ritkán kel, 12 órát általában végig nyom. Nappal alszik 1,5-2,5 órát. És szerintem tuti ilyen lesz később is, főleg ha ebben is az apjára ütött. :D
2010. júl. 29. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:

szia!

A kisfiam 2,5múlt!öltözni segít dugja kezét,lábát de magától csak a szandiját veszi le!:)felvenni nem akarja!

Motorozás már 18hónapos kora óta a mindene nálunk inkább az a baj hogy nem akar vele megállni!:))futni kell utánna!

A pedálos dolgok abszolút nem mennek neki csak ül a traktorján anya lökjél meg!:))

Aludni az én gyermekem is 10körül alszik el és 8-ig alszik 1xébred!

Szerintem sem kell aggódnód,persze jó ha figyeled a kisfiadat!:)

2010. júl. 29. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok és van böven kék,zöld folt a térdén meg seb!:)

Nagyon eleven a kincsem!:))

2010. júl. 29. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!