Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam csak mese nézés...

Kisfiam csak mese nézés közben hajlandó enni. Más is van így?

Figyelt kérdés
Tudom én rontottam el, de nagyon rossz evő volt, és ez nálunk bejött. Beviszem a nappaliba az etetőszéket és eszik.
2010. júl. 29. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon rossz szokás.Szerintem próbáld leszoktatni erről.Oviban mit fog nézni?Beviszel neki tv-t?
2010. júl. 29. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Mi a kedvenc meséje?

10 hónaposan kezdte el nézni a mickey egeret, most 16 hónapos még mindig az a kedvenc, de megnézi a thomast, toy storyt és a finiesz és förbszt.

Engem nem zavar ha mese nézés közben eszik, így megeszik mindent, Sült kolbászt szalonnát tepertőt mindenféle főttkaját mert a mese leköti és eszik szépen. Ha vidékre megyünk vettünk autód dvd lejatszot azt nèzi, és mamiéknàl ha kint eszünk kint is bekapcsolom neki mert akkor nem ül meg a fenekén szaladgál az udvaron kerben, így míg eszik nézi. Majd mehet:)

Engem nem zavar ha mesét néz!

2010. júl. 29. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet: nappaliban-etetőszékben-mesenézés közben! 23 hónapos kisfiam csak tévénézés közben eszik, de még így is képes rá, hogy felálljon és szaladjon kért kört evés közben. Próbáltuk mi, hogy együtt asztalnál, de akkor 2 perc után megunta az evést és már szaladt is tovább, és még mi sem tudtuk megenni a kaját. Így is felváltva eszünk, egyikünk a gyereket eteti, míg a másik falatozik. Ősszel megy bölcsibe, remélem akkor ha látja, hogy a többi gyerek ül és eszik, felveszi a szokásukat. Nem nagyon tudok vele mit tenni, a székbe mégsem kötözhetem... Ja, ő is nagyon rossz evő volt, mostanában kezd "normális" mennyiségű kaját enni.
2010. júl. 29. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen periódus, aztán elmúlt magától. Az oviban evéssel sem lett semmi gond. Ott úgyis teljesen más a közeg, a társaság általában pozitív hatással szokott lenni a rossz evő gyerekekre.
2010. júl. 29. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt egy ilyen periódus, egy időben ő is nagyon rossz evő volt. Bekerült a bölcsibe és semmilyen gond nem lett belőle. Ott amikor látja, hogy mindegyik gyerek ül és úgy eszik, akkor ő is úgy fog. Otthon ezt hiába csináltuk.
2010. júl. 29. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Én az elsőhöz csatlakozom,rossz szokás,és ne engedjed!

Tapasztalatból mondom,hogy az első gyermekem rossz evő volt,mit bántam én hol,csak egyen valamit.Aztán a 2-kal beszűkültek a lehetőségek,nem variálhattam ezer felé,hogy ki mit,mikor,hogy és mit enne szívesen.Vele következetesen igenis leültünk együtt az asztalhoz,így megszűnt az elsővel is a "rosszevő" problémám.Ha veletek ül egy asztalhoz,akkor sok ételt a tiétekből meg tud kóstolni,és csodák-csodájára rájön,hogy tényleg jóízű.

Az egy dolog,hogy az oviban mese nélkül megül majd ebédkor a helyén,mert ezt látja a többiektől,csak az a bibi,hogy az ételt nem fogja megenni!Nem tudom,hogy ez mennyire megnyugtató neked...

Ja és gyümölcsöt úgy eszünk,hogy tálban összevágom,fogunk 3 villát,és együtt falatozunk.Sosem akar egyik sem kimaradni a mókából!Paradicsom,paprika,hagyma,uborka mindig van összevágva a hűtőben,reggelikor csak előveszem,és szintén közösen esszük.

A nagyobb gyermekem mindent megeszik,míg a kicsi csak a pizzát nem szereti.

2010. júl. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!