Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kell gyereket nevelni?

Hogy kell gyereket nevelni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik a kérdés de én már nem tudom komolyan. 20 hónapos és egyáltalán nem hallgat rám, nagyon durván hisztizik de tényleg úgy hogy alig vesz levegőt. Nem hajlandó enni, nem hajlandó aludni, mindent földhöz vág, a macskát eddig imádta, simogatta nagyon ügyesen mostanában pedig elkezdi simogatni majd a bundájába markol és cibálni kezdi, belerúg, minden pillanatban rajta kell tartanom a szemem.

Teljesen kivagyok, úgy érzem teljesen kicsúszott a kezem közül :(

2020. máj. 6. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés kb.egyidôs az emberiséggel. ;) eddig senki sem találta meg a tuti választ. Én azt gondolom, hogy a hiteles együttélés a legcélravezetôbb. Úgy élsz, úgy viselkedsz, ahogy a gyerektôl is elvárod. És hosszú évek kitartó, türelmes munkája meg fogja hozni a gyümölcsét. De borítékolható, hogy nem lesz 2 egyforma válasz erre a kérdésre.
2020. máj. 6. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk (eddig). A sziklaszilárd következetesség, és a pozitív megerősítés vált be.

Sokat dícsérjük, jutalmazzuk a pozitív dolgokért; amit pedig nem szabad, azt soha, semmikor sem szabad.

2020. máj. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!