Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-6 órás útra, ha éjszaka...

5-6 órás útra, ha éjszaka megyünk, mikor érdemes elindulni 21 hónapossal?

Figyelt kérdés
Mindenképp éjszaka mennénk, mert akkor nincs meleg és talán végigalussza az utat a lányom. Este 10 körül szokott elaludni, legjobb lenne akkor indulni, csak akkor meg a férjem (a sofőr) nem tud aludni vezetés előtt semennyit. Durva lenne fölkelteni éjjel 2-3-kor a kislányt ha akkor indulnánk el? Aki hasonló cipőben járt már hogyan oldották meg?
2010. júl. 28. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltetlenul kell felebreszteni, pizsamaban is utazhat betakargatva. Amugy ezt apucinak kellene eldonteni, hogy mennyire biztos magaban es mi a jobb neki, valamint attol is fugg, hogy az uticelnal mikor tudnak fogadni titeket.
2010. júl. 28. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha felkeltitek is, vissza fog aludni.

De mi álatlában este 8-10 körül szoktunk indulni, bár sokkal hosszab utakra, nem 5-6 órásra.

2010. júl. 28. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már választani kell, akkor inkább keltsd hajnalban és max lesz egy nyűgös napja, minthogy a férjed nem tud aludni és bajotok lesz! Szerintem nem gond a hajnali keltés. Ne rázd fel, hogy ébresztő, hanem szépen húzd a pizsire a ruhát, majd ha már magához tér rendesen, akkor átöltöztetheted. Jó alvó egyébként? Mert ha igen, akkor nem lesz gond a visszaalvással, csak akkor a keltés után hamar induljatok is, ne térjen nagyon magához.
2010. júl. 28. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi így csináltuk - féltem tőle de jól sült el - : este letettük a másfél évesünket rendes időben (fél9), azonnal lefeküdtünk mi is és 4 körül keltünk ,aztán kb. 5 körül ébredt ő is a neszekre és elindultunk. 30 perc után elaludt és Horvátországig aludt. Onnan már fél lábbal is kibírtuk, Paráztam, de nagyon ügyes volt. Hazafelé délelőtt indultunk és a déli alvásidejét (2.5 óra) nyomta le a kocsiban.
2010. júl. 28. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi mindig igy csináltuk, éjjel indultunk, gyerek ki az ágyból, be a kocsiba, aludt tovább, amint elindultunk. Ez a legjobb szerintem. Apa aludjon egyet nyugodtan.

Arra készülj, hogy ha kint világos van, akkor már valószinűleg felébred a gyerek, tehát vagy ne álljatok meg világosban már, vagy érjetek oda, mire ott kivilágosodik.

2010. júl. 28. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi mindig úgy csináljuk, hogy este szokásos időben fekszünk. 2-3körül meg szokott ébredni, akkor peluscsere, átöltöztetem és úgy indulunk. Kb.20 perc múlva ugyanúgy alszik és kb. akkor ébred, mint amikor az ágyikójában alszik:) Igaz ő még csak 16 hónapos, de már lassan 1 éve ingázunk Németország és Magyarország között úgy 3-4havonta.
2010. júl. 29. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!