Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli kisgyereketek...

2év körüli kisgyereketek szereti a "Noddy kalandjai Játékvárosban" cimű amekikai mesét?

Figyelt kérdés
az én lányom oda van érte és csak azt szerti nézni.a tiétek is?
2010. júl. 28. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Az én lányom a Zeke és Luthert imádja......

2 éves múlt.

2010. júl. 28. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát a Zeke és Luthert még nagyobbnak se nagyon engedném...enyémek ennyi idősen szerették a Noddyt.
2010. júl. 28. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam a teletabbikat szereti. 21 hónapos.

2010. júl. 28. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár percig köti még csak le. Inkább a zenés dolgokat szereti nézni. Most például ezt a Majomparádé c. dolgot a Minimaxon, azt szereti utánozni.
2010. júl. 28. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szereti a Noddyt!:)rajong érte mindig énekli -héhéhé Noddy,Noddy utra kel!!:D 2,5éves múlt a kisfiam!

Kedvence még nagyon Chuggington!A három vononc!:)oda-vissza tudja nézni!Postás Pat és macskája Jess!Tommas a gőzmozdony!:)

2010. júl. 28. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk Barney a sláger!
2010. júl. 28. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
az enyém másfél éves és a Noddy csak a dal erejéig, ill max. utánam ég 5 percig köti le. A legesleg kedvenc BARNEY!!! Azt teljesen végignézi/táncolja.
2010. júl. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!