Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek 3 éves kislányommal?

Mit tegyek 3 éves kislányommal?

Figyelt kérdés
Már 3 éves lesz most augusztusban, és egyszerűen nem tudom leszoktatni a cumiról. Többször megbeszéltük, hogy cumi nélkül alszik, amibe napközben bele is mennt, de amikor jön az alvásidő akkor már nem akarta, sőt kitört rajta a pánik, mindent kitalált, csakhogy megkaphassa a cumiját. Nem tudom így mi lesz majd az oviban, nagyon félek. Nincs valami jó ötlete valakinek mit lehet tenni?
2010. júl. 28. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kislányom 20 hónapos,cumival alszik.Találkoztam egy hölggyel,s ők az unokáját úgy szoktatták le a cumiról,hogy mikulásnak becsomagolták,hagyd hogy a gyerek segítsen,s kirakták a kiscipőbe.Azt mondta a mamája,az ajándékért cserébe kéri a télapó a cumit.Kivették a szülők a cumit a kiscipőből,elrakták,s az ajándékot a helyébe tették.A kislány örült az ajándéknak,s annak,hogy ő is megajándékozta a télapót.Én megfogom majd decemberben próbálni.
2010. júl. 28. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz vele az oviban, alvásnál megkaphatják a cumit, ha addig nem tud leszokni. Ez a legrosszabb, amit csinálhatsz szegénnyel, hogy addig pánikol, amíg vágül megkapja, ha el akarod venni, akkor dobd ki, hogy nem is tudd oda adni, ha nem akarod, akkor meg cumizzon kedvére.
2010. júl. 28. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egyszeruen tuntesd el es ha keresi keressetek egyutt,jeee es nem talaljatok meg,lehet ha kiborul de par nap es megszokja anelkul.En hagytam hogy cumizzon es egy ido utan elhagyta magatol,mondjuk o masfel eves volt,De a baratnom igy szoktatta le a kisfiat hogy eltunt a cumi es egyutt sem talaltak:)
2010. júl. 28. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Tesóméknál az ikreknek elvitte a télapó bácsi, a kisebbiknek meg a kukásautó, igaz ő kint felejtette játék közben a kukán.
2010. júl. 28. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Az oviban látja,hogy a többi gyereknek nincs cumija,neki sem fog kelleni és majd magától el fogja hagyni:-)
2010. júl. 28. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem 2,5 hónapos a kisfiam cumizik,voltunk ovis nyilt napon beszélgettem egy nevelő nénivel el panaszoltam hogy a cumit nem akarja le rakni,és még a hajamat is piszkálja alvás közben,erre azt válaszolta hogy erőszakkal el ne merjem venni tőle a cumit mivel ez neki a biztonság,és ha elveszem lelkileg sértem meg.és ha cumizik akkor oda adják neki és ha nem akar el aludni oda adják neki a hajukat vagy a baba haját simizi.
2010. júl. 28. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is augusztusban lesz 3 éves, és ő sem hajlandó megvállni a cumijától. Csak azzal alszik és napközben is nagyon sokszor van a szájában. Viszont a házból ki már 1 éves kora óta nem visszük. Én is próbáltam elvenni tőle, de sajnos nem sikerült, de az oviban biztos leszokik majd róla. Legalábbis remélem.
2010. júl. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!