Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek van egy 2 év körüli...

Akinek van egy 2 év körüli meg egy újszülött kisbabája hogy bírjátok a napot?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hozzátok össze hogy legyen mindig friss kaja mindig rend legyen de a gyerekekre is rendesen legyen idő.... Stb stb... Várnék tapasztalatokat! :)

#baba #házimunka #Gyerekevel és #anya élet
2020. ápr. 25. 12:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
😁Akkor az nem sűrűn volt gondolom 😁😁
2020. ápr. 25. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

1,5 évesem van és 2 hónaposom

Van amikor estére full ideg vagyok..

Több napra főzök

Előre megtervezem..

Hetente egy napot a mamánál van a nagy..akkor feltöltődök

2020. ápr. 25. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

22 hónapos volt a nagy, amikor születtek az ikrek. Onnantól lett igazán nehéz, amikor a kicsik totyogók lettek, kb. az ő 1 és 2 éves koruk között volt a legnehezebb.

A mindig rendet, mindig friss kaját el kell engedni, az élet, a lakás nem lesz olyan, mint gyerek nélkül, teljesen fölösleges idegösszeroppanást kapni emiatt. Takarítás heti 1x, rendrakás napi 1x, főzés minden másnap. Nálunk kb. így volt és van is. Nem esz meg minket a kosz, főtt ételt is eszünk.

2020. ápr. 25. 16:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Hú ikrekkel még durvább lehet de biztos hogy egyben csoda is😊 köszönöm a válaszokat eddig is 😊
2020. ápr. 25. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
13 hónapos mellé született a 2., 22 hónapra rá a 3., pont egy évvel később a 4. A kicsik hamar alkalmazkodtak a napirendhez, nem volt gond. Este főzök, evések után takarítok, rendrakás este van, addig felesleges. 😊
2020. ápr. 25. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

2 éves a nagy, két hónapos a kicsi.

Egyik nap levest főzök, másik nap főételt, mindet 2 napig esszük. Ez nagyjából minden délelőtt belefér. Takarítás mostanság mikor a kicsi alszik, akkor befogom a nagyot és "együtt " takarítunk valamit. Ma pl. wc és fürdőszoba, holnap porszívó és felmosás. Nem érzem annyira nehéznek a dolgot,de az tény, hogy egész nap pörgök, pakolok, pelenkázok, etetek, mindig van valamelyiknek valami gondja. Magamra egyelőre semmi idő nincs. És éjszaka is 3-4x etetek még, nagyon fáradtnak érzem magam. De imádom mindkettőt.

2020. ápr. 25. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

Kaját a kisebbik 9 hónapos koráig rendeltuk. Képtelen voltam megoldani a főzést két ilyen pici mellett. Takarítás is csak tuzoltas jelleggel ami muszáj.. És hát rend se volt soha:D

Teljesen a gyerekeim igényeit próbáltam nézni, nekik meg én kellettem és az időm meg figxelmem.

2020. ápr. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!