Mot csinàltok ti a 2 évessel?
Az én kislányom 21 hónapos. Hasonlóan egyhangúak a napjaink, ami már kezd engem is, Őt is frusztrálni. Amikor jó idő van, szinte egész nap az udvaron vagyunk. Ugrál a trambulinon, homokozik, hintázunk, rajzolunk krétával a betonra, csúszdázik, buborékot fújok Neki, labdázunk, autózunk; de hiába adott minden, mostanra már csak menni, és menni akar (többnyire a játszótérre, ahová korábban sokat jártunk), hiányzik Neki más gyerekek társasága.
Az, hogy mennyit van el egy-egy játékkal; nagyon változó. Attól függ, hogy mennyire sikerül 'belemelegedni', hogy mennyire vagyunk találékonyak, és kreatívak.
Van, amikor egy órát is elhomokozik, vagy hosszasan hintázik, vagy múltkor egy lufit bedobva a trambulinba ki sem lehetett szedni onnan egész délután; míg máskor pár perc után megunja ezeket...
Nem könnyű minden nap valami újat, és vicceset kitalálni. Lassan kezdek kifogyni ezekből.
Mi eddig betartottunk mindent, csak oda mentünk, ahová muszáj volt, oda is gyerek nélkül; úgyhogy Ő tényleg szinte sehol sem volt az elmúlt egy hónapban, de most úgy érzem, eljött az idő, hogy ki kell mozdítsuk egy kicsit, és el kell, hogy menjük erdőbe, rétre, folyópartra, vagy egy tóhoz egy kicsit, mert nagyon beszűkül így már szegény.
Igaza van a 3asnak csak nem tudom hogyan változtathatnék rajta. Engem már így tanítottak szülőnek lenni...
Nálunk is uncsi sajnos újakat nem tudok mint amit az 1es írt az van nálunk is( kivéve a trambulin) tegnap nyitva maradt a kapu gyerek rohant ki,már csöngetett is volna a szomszédba ha elérte volna a csengőt,nagyon sajnáltam szegényt. Most nálunk a virágültetés a menő ?meg a locsolás slaggal,locsolókannával,virágszedés,kréta,homokozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!