Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit árt egy 2 éves gyerekn...

Mennyit árt egy 2 éves gyereknek, ha 1 évig csak hétvégéken látja az anyját?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak:nekem van ilyen ismerősöm!Már 50 éves a pasi,a felesége lelépett 15 évvel ezelőtt(kiment Angliába tanítani),és itthon hagyta neki a 3! gyereket,akik közül 2 kislány.Ma már felnőttek(22,23,25 évesek),mindhárman egyetemre,főiskolára jártak,és nagyon boldog emberek.És az én drága barátom 2 évvel ezelőtt az új párjával(30-as csaj)belevágott egy újabb babaprojektbe...ami sikeres volt!
2010. júl. 31. 08:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a válaszokat.

Nagyon hasznosak voltak és nagyon sokat gondolkoztam, hogy mit csináljak. Iszonyatos napok, hetek voltak ezek, de azt hiszem most már tisztán látok. Úgy döntöttem, hogy a világ összes kincse is kevés lenne ahhoz, hogy itt hagyjam a pici fiamat. Lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert hát élni is kell(ene) valamiből, de nem merem vállalni a kockázatot, hogy esetleg helyrehozhatatlan törést okozok ezzel, nemcsak a fiamnak, hanem a kapcsolatunknak is. A fiam nagyon anyás, nagyon kötődik hozzám (talán, mert még mindig szopik - néha-néha :)), és persze én is imádom őt. Szóval, úgy döntöttem, hogy megpróbálom itt, helyben kihozni a maximumot, de ha már csak a felét érem el a 100%-nak, akkor is jobban megéri, mert nap mint nap együtt lehetek a gyermekemmel. :) És nem akarok arra gondolni, hogy mi lesz, ha nem lesz semmi... Főleg most, hogy a döntésem után úgy érzem magam... olyan boldog vagyok, mint amikor két éve megszületett a fiam... Talán az anyák értik, hogy mire gondolok. :)

2010. aug. 23. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!