Olyan rosszul érzem magam, vannak még itt ilyen anyukák?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Én olyan depis vagyok. Van egy 4 éves sni gyermekem, aki most nem jár oviba ugye, ovoneni kuldi minden héten a játékos feladatokat, napi rutin stb... Mivel én egyedül nevelem és reggel 7tol 3ig dolgozom esélyem sincs ezeket csinálni vele, vigyáz rá a szomszéd 14 éves lány, de nyilván nem kerhetem meg, hogy még ezeket is iktassa bele. Az meg jobban zavar, hogy teszik fel az ovis csoportba a szebbnél szebb rajzokat, feladatokat hogyan teljesítettek, képtelen vagyok erre. Mikor haza megyünk még főzök, mosok stb, van udvarunk picit levegőzunk stb. A legnagyobb baj, ha próbálok vele bele kezdeni bármibe amit az ovoneni küld, nincs kedve, nem szeretne csinálni, pedig motiválom. Persze tudom más lenne ha az egész napunk együtt lenne, de így sem fejlesztés semmi nincs most neki. Annyira szar anyának érzem magam. :(2020. ápr. 15. 20:09
1/6 anonim 

válasza:

Esetleg próbáld meg hétvégén egy részét pótolni. De ne érezd magad xar anyának, nem vagy az ez egy nagyon nehéz helyzet. Tőled telhetőt megteszed, ez a lényeg!
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem is megteszed a tőled telhetőt. Egyedül neveled, dolgozol, háztartást vezetsz. A te napod is csak 24 órából áll.
3/6 anonim 

válasza:

Nem vagy szar anya, eleve nehéz a helyzeted, a vírus miatt most még nehezebb!
Esetleg az egyszerűbb feladatokat beszéld meg a 14 éves leányzóval hogy iktassák be. Pl a rajzolás az pont olyan ami neki sem fog problémát okozni. Nyilván ne kérd hogy akadály pályát építsen neki, de azt biztos vállalja ő is ha rajzolni kell vagy hasonló. És te pedig a hétvégén csinálj meg vele egy két körülményesebb feladatot.
Ne érezd rosszul magad, biztos hogy most számtalan anyuka van ebben a cipőben!
4/6 anonim 

válasza:

Most ezt nálam képzeld el két gyerekkel (ovis és alsós) szomszéd lány és udvar nélkül. Bár homeoffice, de 8-5ig, plusz túlórák, videokonferencia.
5/6 anonim 

válasza:

Nem vagy rossz Anya! De amúgy szerintem a leányzó szívesen tanítgatná. Legalábbis én 14 évesen kifejezetten szerettem az ilyesmit. Imadtuk az iskolában a fordított napot! :)
6/6 anonim 

válasza:

Kérdezd meg a lányt, hogy nincsen e hozzá kedve, napi 1 feladatot megoldani. Lehet, hogy örülne is neki. Van mivel l foglalni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!