Jó kirándulóhely 2 és 4 éves kis gyerekekkel?
A Dunakanyar egyik településén élünk, festői környezet, Magyarország egyik legfrekventáltabb turistacélpontja: most tömve kirándulókkal, bicikliző-piknikező családokkal. Sőt, a helyi fb-csoportokban olvasom, hogy ingatlan szeretnének kivenni itt a környéken addig, amíg lecsendesedik a járvány. A Balaton partján is így indult, mindenki csak meg akarta húzni magát, aztán rögtön megjelent a fertőzés, a kisváros, amelyik az évnek ebben a szakaszában nincs felkészülve egy duplájára, háromszorosára duzzadt lakosságra, bedöglött. Hol volt ez? Almádi? Nem emlekszem pontosan, pár 1-2 hete lehetett róluk hallani.
Na, itt is ez a veszély fenyeget. Tényleg jobban tennék az emberek, ha nem ajándék szünidőnek fognák föl ezt az időszakot.
Merre laktok? Érdemes elindulni autóval és elhagyatott területen kiszállni.
Mért tagadnák meg a lélegeztetőgèpet azoktól, akik a törvények betartásával gondoskodnak a testmozgásról?
Gyertek a Mátrába :)
Lám-lám, Heves megyében 3 fertőzött van, a többi megye meg dögrováson van.
Anya vagyok én is, féltem a lányom, de nem fogjuk folpackba csomagolni, kimozdulunk.
Ja, és természetesen kint van az udvaron, nem bent ülünk.
Ez hülyeség, hogy sehova nem lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!