Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy egyen? Tobbi...

Mit tegyek hogy egyen? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam semmit nem akar megenni csak a nudli meg a tejet issza. 2 éves korában kapott eloszor tejet es most csak a tej meg a tej. Mit tegyek hogy jobb legyen az étvágya? Óvoda öklendezik az ételektöl. Jelenleg kapja a béres cseppet de akkor is csak a tej. Köszönöm a válaszokat!!
2020. ápr. 4. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vashiányos a sok tej miatt és ezért nincs étvágya.
2020. ápr. 4. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne adj tejet neki ha hisztizik sir sem. Ha ehes lesz enni fog.
2020. ápr. 4. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nagyon sok gyereknél van ilyen hullámvölgy, hogy csak ezt vagy azt hajlandó enni egy pár napig. Az én fiam 2évesen csak májast volt hajlandó pár napig enni. Totál ideges voltam, hogy ez nem normális, hogy se zöldség se gyümölcs se főtt étel se semmi más. Utána eltelt az a pár nap és visszaállt.
2020. ápr. 4. 13:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Az én fiam már 1-2 honapja csinálja ezt. Már próbáltam higy elvettem tőle a tejet de akkor annyira sir hogy már hány. A védőnő ajánlotta a béres cseppet de akkor is ez van. Már teljesen tanácstalan vagyok.
2020. ápr. 4. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

2 különböző étvágyú gyermekem van. Egy fényevő és aki a vaslábost is megenné.

A nagy lányom kezdetektől nehezen hozzátáplálható, rossz evő gyerek. Pici súllyal született, így folyton görcs volt az evés, az időre való evés.

Ő is nagy tejimádó. A legrosszabb napjainkon képes volt majdnem 1 L tejet is meginni. De.. Hidd el ez nem jó. A tej elteliti, és ez miatt sem fog mást enni. Ő is pici korban hányásig hisztiző gyermek volt, most 5 éves. De én akkor sem adtam be a derekam egy idő után. Te vagy a szülő, neked kell határt húzni,ha engedsz mindig tudni fogja a módjátt mivel erőszakolja ki. Én egy idő után mikor elengedtem a görcsöt, eszik e mennyit eszik, akkor fogtam letettem neki ide oda kis tálba ropogtatni valót, gyümölcsöt és lassan, de elkezdett enni játék közben. A béres csepp nekünk csak 1 kúráig volt "csodaszer", igazából nekünk az ovi és a közösség hozta meg a sikert meg a Dr teiss aktív immuno. A tejet pedig nagyon vissza fogtam neki és lecseréltük a bolti tejet kecske tejre.

2020. ápr. 4. 16:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Próbáld azt, hogy máskor, máshol, máshogyan és mást adsz neki :D

Én is fényevő voltam, de azt pl szerettem, mikor anyám fürdéskor keresztbe rakta a kádon a gyúródeszkát, és fürdés közben ehettem, közben játszottam.

Vagy csinálj pikniket a kertben, de akár a nappaliban is.

Amúgy a béres kb. 6 hét alatt fejti ki a hatását, enyémek kb. 3 hete szedik, már van hatás, jobb az étvágy.

2020. ápr. 4. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Az enyém 2 hónapja szedi és akkor is csak a tej meg a tej neg a nudli.
2020. ápr. 4. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Mennyi tejet iszik meg naponta?
2020. ápr. 4. 18:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Majdnem 1 litert
2020. ápr. 4. 20:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de hogy tehetsz ilyet a saját gyerekeddel? Tönkre teszed.
2020. ápr. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!