Mit tegyek hogy egyen? Tobbi lent.

2 különböző étvágyú gyermekem van. Egy fényevő és aki a vaslábost is megenné.
A nagy lányom kezdetektől nehezen hozzátáplálható, rossz evő gyerek. Pici súllyal született, így folyton görcs volt az evés, az időre való evés.
Ő is nagy tejimádó. A legrosszabb napjainkon képes volt majdnem 1 L tejet is meginni. De.. Hidd el ez nem jó. A tej elteliti, és ez miatt sem fog mást enni. Ő is pici korban hányásig hisztiző gyermek volt, most 5 éves. De én akkor sem adtam be a derekam egy idő után. Te vagy a szülő, neked kell határt húzni,ha engedsz mindig tudni fogja a módjátt mivel erőszakolja ki. Én egy idő után mikor elengedtem a görcsöt, eszik e mennyit eszik, akkor fogtam letettem neki ide oda kis tálba ropogtatni valót, gyümölcsöt és lassan, de elkezdett enni játék közben. A béres csepp nekünk csak 1 kúráig volt "csodaszer", igazából nekünk az ovi és a közösség hozta meg a sikert meg a Dr teiss aktív immuno. A tejet pedig nagyon vissza fogtam neki és lecseréltük a bolti tejet kecske tejre.

Próbáld azt, hogy máskor, máshol, máshogyan és mást adsz neki :D
Én is fényevő voltam, de azt pl szerettem, mikor anyám fürdéskor keresztbe rakta a kádon a gyúródeszkát, és fürdés közben ehettem, közben játszottam.
Vagy csinálj pikniket a kertben, de akár a nappaliban is.
Amúgy a béres kb. 6 hét alatt fejti ki a hatását, enyémek kb. 3 hete szedik, már van hatás, jobb az étvágy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!