Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam lassan 2 éves lesz,...

Kisfiam lassan 2 éves lesz, de minden egyes tisztába tételkor erősen megszorítja meghúzza a fütyijét herezacskóját. Nem érzi hogy fáj neki?

Figyelt kérdés

Hiába mondjuk el akkor is csinálja.

Tanácsokat szívesen fogadok

2020. ápr. 4. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Perverz.
2020. ápr. 4. 02:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj neki. Hagyd. Arra kell csak ügyelni, hogy koszos kézzel ne csinálja.
2020. ápr. 4. 04:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Óh meg még miket fog vele csinálni, mikor már nem lesz pelenkás. Ha fájna neki nem csinálná.
2020. ápr. 4. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fájna Neki, nem csinálná. Óvodás korukban is eljátszadoznak a kisfiúk a fütyijükkel.
2020. ápr. 4. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is nyúlkál oda amikor átpelenkázom. Én csak annyit szoktam neki mondani, hogy legalább addig ne nyúljon oda, ameddig meg nem törlök ott neki. Olvastam, hogy leszídni miatta, szégyenérzetet kelteni benne nem szabad, mert később problémát okozhat nála pszichésen.
2020. ápr. 4. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha fájna csinálná? Ne nézd már ilyen hülyének szegényt! És végképp nen kell rászolni
2020. ápr. 4. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!