Normális, hogy csak a felnőtt méretű ruhákat tudja felvenni egyedül?
2 éves, 2 hónapos a lányom. Az én papucsomat, az én zoknimat, az én pólóimat tökéletesen fel tudja venni. Szeret is az én ruháimból öltözködni, de a saját ruhával nem boldogul, meg próbálja, de nem tudja felhúzni, felidegesíti magát, és utána csak hisztizik, nem akar öltözni.
Normális ez az ő korában?
Bocsi, ha hülye kérdés, első gyerek.
Na és akkor mi van, ha mindennel boldogul, csak a saját ruháján nem? :D:D:D:D
Az én ruhámon a zipzárt is le-fel húzza, a gombokat is ki be gombolja, csak a sajátján nem.
Azért gondolok arra, hogy a finom motorikus készségeivel vannak gondok, mert én úgy látom, hogy a túl pici dolgokat nem tudja rendesen megfogni.
Van olyan ruhája is ami szűkebb nyakba, de van olyan is ami bővebb, pl a 3-4 éves 104es méretű belebújós pulcsit se tudja felvenni, mert nem találja a lyukat, ahova bele kéne dugnia a fejét, de az én ruhámon simán megtalálja, meg a kezének a helyét is simán megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!