Hogyan tovább? Szertorna, ritmikus gimnasztika vagy műkorcsolya?
Szerintem ezek mind szarok, amivel csak tönkreteszed a testét, az ízületeit. Ráadásul undorító felesleges sminkeléssel meg csillámokkal tönkreteszik a bőrét meg a haját is.
Olyan helyre iratom be a gyerekem, amit ő választ, és ahol hobbi sport van.
Arra gondolj azért, hogy 30 éves korára tönkre lesz a teste téve, ha komolyan tornázni fog a lányod!
Több olyan 30-40 közötti embert ismerek, aki gyermekkora ótq sportolt. Az egyiknek 25 évesen kellett abbahagynia (foci, a térde tropa..), a másik 40 éves, azt mondta, hogy az utolsó pillanatban hagyta abba a sportot, még fiatalon. De azóta is érzi a hatását, és nem pozitívan.
A gyerekek nagyon lelkesek, ha a szülők is azok. Meg akarnak felelni mindenáron.
Csak arra figyelj, hogy ne vigye túlzásba!
ėn max az ovis tornåra íratam be ,de korcsolyåt pl kiprobålta nagy sportåg vålaszton ės tetszet neki ,ės mivel az ovibol abban az ėvben ha jelentkeztėl,ės befizetėl x összeget elvitėk korcsolyåzni gyerekeket,szeretett volna menni engedtem,
a rokyit is szerete volna engedtem ,falat måszni is szeret engedem .nem ėn döntök ebben hanem ő max abban döntök hogy tudom e fizetni vagy sem.nincs rå erőszakolva hogy muszåj jårnia .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!