Két évesnek ezt hogy magyarázom meg? Vagy te elmennél vele boltba?
Nem tudom merre éltek, de pl nálunk (Szolnok) sok helyi termelő vállal házhoz szállítást. Nem csak gyümölcs, zöldség, de méz, tea, húskészítmények, tejtermékek, stb. Lehet érdemes érdeklődni, főleg hogy a piacok is bezártak vmiből, vhogyan nekik is meg kell élni.
A legnagyobb gondom nekem is a gyümölcs és a friss pékáru.
Hordozd! Felteszed a hátadra, nem lesz könnyű, de nem nyúlkál semmihez.
Vagy adsz a kezébe valamit, hogy azt nagyon fontos végig két kézzel fognia.
De a házhoz szállítás tényleg jobb lenne
Nem megyünk boltba, csak majd egy hét múlva kb, beöltözve maszkkal, kesztyűvel, eldobhatós ruhában..
Elmondod, hogy baci van az utcán, nem szabad kimenni, mert beteg leszel. Ha nem akarod elmondani, átkopogsz a szomszédhoz(én segítenék, ha hozzám kopognál), hogy vegyen ezt azt, vagy csereberélsz. Ránk is rohad a körte, hamarosan lekvàr lesz belőle, sütit már csináltam a csúnyábbakból, a szépet nyersen esszük,
A kedvenc ételeit nem eheti, nem tragédia.
Szia!
Segítséged nincs? Merre laksz?
Zöldséges nincs a közeledben, hogy oda leugorjatok? Így meg lenne a napi 10perc séta is, ami tudom,hogy rohadt kevés, de több, mint a semmi.
Illetve írtad,hogy nem bírod el.. Hátizsákkal egyszerűbb cipekedni.
Az,hogy hogy magyarázd el....Nálunk a 3 éves vágja, hogy sokan betegek, ezért nem megyünk sehova. Hátha a 2 évesed is ezt megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!