Ti sétálni se mentek?
Akkor most tisztazzunk valamit mert rohadt nagy felreertesben vagytok
“Kedves” setalgatòk:
A virus ugy is terjed hogy a levegoben lebegô por rèszecskèkre tapad. Minèl többet màszkàlsz odakint ahol masok is, annal nagyon esellyel nyalod be a cuccot.
Masik tevedes: nem felnek a virustol azok akik otthonmaradnak hanem szeretnènek MaSoknak, a veszekyeztetetteknek jot tenni...
Pontosabbam a levegobe kohogott virus akar 10 percig is lebeghet.
Ez most meg parszaz fertozottnel nem veszes de ha mindenki a seggen maradna nem terjedne ilyen durva utemben.
Ha igy folytatjuk akkor 4-6 het es az olaszok sorsara jutunk
"Igen, vidd le őket, mert nem lesznek bezárva. A gyerekeken szinte csak átmegy, max egy nátha képében lemegy. "
Egy rákos nagymamával... köszi.
Értem én, hogy pánikreakciókat mutattok, ez jelen helyzetbem tök normálik, de:
Az olaszok a sulibezárások után bulizni meg nyaralni mentek. Tele voltak a kávézók, a parkok, a tengerpart. Nem egy teljesen üres utcán kerülték meg a háztömböt.
Müller Cecília ma arra kérte a 65 év felettieket, a fiatalabbak közül pedig a krónikus betegeket, hogy ne hagyják el a lakást. Mivel én egyik csoportba se tartozom, kimegyek. És mielőtt felrobbansz a dühtől, ismétlem: egy csendes utcába, ahol ha szembe is jön valaki, átmegyek a túloldalra. Nem bulizni, mint pár hete az olaszok.
Ezt a kérdést pedig nem nyitom meg többször, úgyhogy felesleges válaszolnotok. A hiszti idegesítőbb, mint a korona.
Viszont csak egy költői kéddés
Mennyivel jobb FALUN sz utcáb, mint. Az udvarban????
Mi maradunk benn, kiveve ha célu k van.. pl erdei túrára megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!