Ti sétálni se mentek?
Figyelt kérdés
Ma az udvaron játszottunk, de holnap délelőtt sétát terveztem a 3 éves kisfiammal, faluban lakunk. Egy ismerős anyuka mondta, hogy ők még az udvarra se nagyon mernek kimenni nemhogy sétálni.2020. márc. 20. 19:16
1/53 anonim válasza:
Nem. Kibírjuk. Tornázunk itthon.
3/53 anonim válasza:
Nem megyunk ki az utcara, az udvaron jatszunk de azt is keveset. Mikor tudom pl a postas jon vagy tobb embert latok az utcan ki sem mehetnek az udvarra sem.
4/53 anonim válasza:
Intelligens ember nem megy kinaz utcara. Hamarosan tilos is lesz
5/53 anonim válasza:
Csak munkába menet és vásárolni. Amúgy sem vagyok egy mászkálós fajta.
6/53 anonim válasza:
Mi is falun élünk, nem mászkálunk semerre. Kifáradnak az udvaron is.
7/53 anonim válasza:
Nem, a kapun nem megy ki egy hete és ez így is marad. Én is csak ha nagyon muszáj. Az apja dolgozik, neki muszáj menni.
8/53 anonim válasza:
De igen, mert nincs udvarunk, tömblakásban élünk.
9/53 anonim válasza:
Mi megyünk, mert nem fogunk hónapokig a panel hetedik emeletén bent ragadni, amíg nem muszáj. Olyankor megyünk, amikor nem találkozunk senkivel.
Most olvastam amúgy, hogy az MTA számításai szerint egy-másfél évig is eltarthat ez a cirkusz, úgyhogy azt remélem, senki nem gondolta komolyan, hogy addig nem lépünk ki az utcára.
10/53 anonim válasza:
Egyébként nem értem ezt a "ki ne menj az utcára" hülyeséget. Oké, ne most élj társasági életet, de ma is azt mondta az operatív törzs, hogy csak az időseket kérik, hogy a szó szoros értelmében maradjanak otthon, a többiek kimehetnek levegőzni meg sportolni. A fiatalokat külön kérték, ne rendezzenek házibulikat.
Mégis a neten némelyek már tömeggyilkosnak nevezik azt, aki udvar híján tesz egy kört a háztömb körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!