Jobban aggódtok, hogy már kisgyereket is diagnosztizáltak ma a koronavírussal itt az országban? Tesztek valami mást, mint eddig?
Figyelt kérdés
Nem hittem volna, hogy gyerek is lesz fertőzött. Szigorúbban veszitek az óvintézkedéseket? Durva.:(2020. márc. 20. 00:13
11/13 anonim válasza:
És ha lesz több, akkor mi van? Biztos van olyan aki beteg, de senki nem tud róla, és kihordja, meggyógyul. Olyan mint az influenza. Az idősekért én pl jobban aggódok.
12/13 anonim válasza:
Figyi, előfordulhat, hogy a "sima torokgyulladásos" válaszoló gyereke is átesett rajta. Ennyi volt a tünete.
Nekem is beteg a fiam, torka is fájt, nem mondta az orvos, hogy ez a baja, de azt sem, hogy nem ez. (Pedig rákérdeztem.) Elégedjünk meg annyival, hogy nem lesznek tőle nagyon betegek.
13/13 anonim válasza:
7 éves lányom van, már egy ideje nem tömegközlekedünk, csak autóval vagy kerékpárral megyünk, és többnyire olyan helyekre, ahol nincsenek sokan, mondjuk ebben a jó időben előnyös is a kerékpár jót tesz az immunrendszerének, vasárnaptól jön a rossz idő úgyis... Ha kinn voltunk, és hazajövünk, a kinti ruhát levesszük, és bentit veszünk fel. Postára/boltba nem volt velem pár napja, inkább csak este 9 körül megyek le pár naponta. Kézmosás miatt mindig rászólok, de magától is szappannal mos kezet. Amiatt is mostanában rászólok, hogy ne tapperolja a lépcsőházban a korlátokat, és a kapu nyitókat, liftben is inkább én nyomom a gombot. Más egyebet egyenlőre nem is tudunk tenni ami óvintézkedés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!