Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bele lehet őrülni ebbe,...

Bele lehet őrülni ebbe, nálatok is ez van?

Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 12:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek autóval kirándulni kevésbé popoláris helyekre! Az erdő sokat segít, vigyél labdát, építsetek kunyhót ágakból.
2020. márc. 18. 12:53
 22/30 anonim ***** válasza:
14%
Így van, vissza a természetbe. Hátha ott megtanulod, hogy nem kell minden mondat után entert ütni.
2020. márc. 18. 13:09
 23/30 A kérdező kommentje:
Szándékosan írom így,nem azért hogy másnak tetszen 😀
2020. márc. 18. 13:14
 24/30 anonim ***** válasza:
29%
Nincsen kijárási tilalom.
2020. márc. 18. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
Pedig jobb lenne ha lenne. Senki sehova. 3 hét alatt elmúlna az egész járvány.
2020. márc. 18. 13:18
 26/30 anonim ***** válasza:
36%

Kezd a hajam égnek állni. Férjem dolgozik én eddig is itthon voltam 1,5 évesemmel. Nagyon sokat jarkáltunk eddig barátnőmhöz a gyerekek addig játszottak, szerettünk nézelődni, beszélgetni a boltban is,játszótérre járni. Most semmi. Barátnőmmel nem merünk össze járni biztos ami biztos, boltba egyedül megyek a gyerekeket itthon hagyom mikor férjem hazaér. Este megyünk ki az utcára sétálni kicsit de a szomszédok persze látják és jönnek ki beszélgetni mert ugye mit parázunk ők már mindent megéltek.

A nagyobb lánnyal tanulunk délelőtt. Azt is érdekes kivitelezni a kicsi mellett. Persze imádom őket de mikor egyszerre kell velük valamit csinálni az kész idegbaj.

Általában délután kimegyünk kertészkedni illetve elkezdtem csinálni egy kis játszóteret az udvaron. Szerencsére legalább az udvarunk nagy.

Kitartás! A lényeg hogy vigyázzunk magunkra és egymásra.

2020. márc. 18. 13:50
 27/30 anonim ***** válasza:

Ferjemnek és nekem is home officeban kell nyomni a melót. Egy 2 és egy 4 éves gyerek mellett. Nem dolgozhatunk éjjel, mert a kollégákkal meeting van skypeon stb folyamatosan.szovql napközben kell melózni. Panel, 2 szoba, nincs erkély...

Egyszerűen kivitelezhetetlen...

2020. márc. 18. 14:11
 28/30 A kérdező kommentje:
27 az kemény lehet úgy :(
2020. márc. 18. 14:16
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem könnyű. Férjemmel mindketten programozók vagyunk, tehát tudunk itthonról is dolgozni, de két hete a lányunk elkapott egy náthát a bölcsiben, azóta vagyunk itthon és szenvedünk vele mi is, egymásnak adogatjuk át.

Ma dolgoztam először, az első részét a munkaidőmnek a gyerek mellett, a másik részét az alvásidejében végzem. Panelben élünk, szóval kert nuku, nagyszülők amúgy is 200 km-re laknak, szóval ez nem szokatlan, de a játszóterek bezártak, bölcsi nincs, és rossz volt a gyereknek azt mondani reggel, hogy bocsi, most nem játszhatunk, mert anya dolgozik. El lehet képzelni, mennyire érti ezt meg egy két és fél éves.

Nem is tudom, hogy ebben a helyzetben szerencse-e vagy sem, hogy egyedüli gyerek még, de nagyon nehéz a programozásra figyelni úgy, hogy az agyam 80%-a a lányomra koncentrál.

2020. márc. 18. 16:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a feleségem 4 hete kórházban van, a lányom 7 éves, ebben a hónapban 3 napot tudtam dolgozni, lebetegedett a gyerek, itthon voltam vele (panel 2 szobás), aztán meg bezárt a suli... előtte levő nap a munkahelyem is bezárt 14.-én... Úgy hogy legalább a suli miatt a lányommal megoldott, hogy itthon vagyok... Tanulunk, a google classroomban kapjuk az anyagot, a tanító néninek videóüzenetben el is küldjük (éneket táncot stb) meg képekben, amíg lehet kimegyünk, de pár napja már nem tömegközlekedünk, amíg szép idő van, és ki lehet menni, kimegyünk, de bringával Duna partra (pl ma oda mentünk kagylókat gyűjteni, holnap kreatívkodni fogunk, technika órát tartunk), vagy kocsival. Kórházba már csak vasárnaponként lehet bemenni 10-12 között csomagot átadni, sokat játszunk itthon pl kártyák, rummikub, memórák, társasok stb, filmet nézünk, gépen is játszunk... Házimunkába is segít a lányom, kimosom a ruhákat szereti elpakolni a sajátját, kajánál is mindig kitalálja, mit szeretne, ha alszik lemegyek éjjel boltba, akkor alig találkozok lent valakivel, és hamar végzek... Hiányoznak az osztálytársai, de szeret itthon lenni velem, most egy daríbíg még itthon leszünk, holnap még az erkélyt is tervezem kitakarítani, tele van lommal, meg a tárolóban is rendet kéne rakni... egyenlőre van mit csinálni, nem unatkoztunk.

2020. márc. 18. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!