Bele lehet őrülni ebbe, nálatok is ez van?
Forgalmasabb helyen lakunk nem akarom veszélyeztetni másokat és magam
A másik az csak Tablet és okostelefon van,küldtek olyat amit nemtudunk megnyitni sem....
Amit tudtunk megoldottuk visszaküldtem meg lefotoztam amit kellett.
Másodikos gyerek nem boldogul ezekkel egyedül.
Hiányoznak a barátai ordít ...mamája is hiányzik de most akkorsme megyünk!!
Dehogy adnak gépet ,kedden reggel lehetett elhozni a maradék cuccaikat bentről be volt osztva mikor lehet erte menni.
És utána bezárt semmi tovább mindent a krétával és mailben! Ott írhatunk az osztály főnöknek is.
Borzalmasan nehéz lehet ez most annak, aki ahhoz van szokva, hogy eljar dolgozni, iskolas gyerek van, es lakásban laknak. Játszótér nuku, gyerek tanulását meg kell oldani, közben lásd el a háztartást, legyen kaja, es esetleg dolgozz home officeban. És az a szerencsésebb, aki tud home officeban dolgozni, és nem kell még azzal is számolnia, hogy kiesik a fizu.
Nekem nem olyan gáz, a helyzettől függetlenül, évek óta home officeban dolgozom, nincs főnököm, kötetlen a munkaidőm. Van kert, egy ovis és egy 14 hónapos van itthon velem. Apa dolgozik, fog is, ők nem állatnak le. Hát mit mondjak, ez se egyszerű, de legalább tanulni nem kell, és a lakásban se kattanunk be, mert a saját kertünkbe ki tudunk menni játszani. Nekem nem nagyon más, mint egyébként, annyi, hogy most itthon van a nagy is, kicsit nehezebb megoldani nappal a melót, most pont van is bőven, sokat ejszakazok. Annak amúgy még örülni is tudnék, hogy együtt lehetünk, csak folyton lebeg a fejem felett, hogy úszik a meló :(
Hat igen az hogy nincs kert megszoktuk mert mentünk mama hoz és neki nagy kertje van. De ez most kiesett.
Valamennyi tartalekunk van de takarékoskodunk.Ha nem járunk el annyit akkor a tankoláson spórolok legalább.
Nincs kimondottan tilalom tudok róla de autóval voltunk a coopba és láttuk ahogy a játszótéren tök sokan vannak!!! Így nem merem kivinni.
Lehet mégis ki autózunk van itt ilyen holt ág egy folyónak a partjára.
Mi egy kisebb de elég forgalmas varosban lakunk.
Jobb óvatosnak lenni.
De ez egy olyan amit elvileg ki kell tölteni és vissza küldeni
Eddig mindet sikerült de ezt nem nyitja meg.
Vannak tankönyvei is azért abban is benne van nagyrészt ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!