Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek egy kisfiúnak az...

Mit vennétek egy kisfiúnak az 5. szülinapjára?

Figyelt kérdés

Értelmes és lehetőleg nem drága ajándékra gondoltam, de fogalmam sincs hogy egy ekkora gyereknek mi való,pl: milyen játékokkal játszanak ebben a korban szivesen?

Köszi az ötleteket.

2010. júl. 25. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi most az 5 éves kisfiunknak egy bolti játték pénztárgépet vettünk.

Mert nagyon szeretnek a testvérével bevásárlósat játszani.

Van rajta vonalkód leolvasó, pár áru is van hozzá. Kártyaleolvasó, hangosbemondó.

2500-5000 forintig láttam a boltba.

De vehetsz neki vmilyen sporteszközt. Frizbi, műanyag bowling.

2010. júl. 25. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a kisfiamnak 6.születésnapjára Jáva építőjátékot vettünk.Az ovónő ajánlotta,hogy van az oviban is,és nagyon szeretik a gyerekek.Nekünk a Jáva 5 van meg az 3600 forint volt,és a Jáva 7-es az pedig 6000-7000 forint körül van.

De van többféle belőle.

Különböző dolgokat lehet kirakni belőle,autót,darut,házat,malmot,repülőt stb.

Szerintem már 5 éveseknek is jó játék! :)

2010. júl. 25. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Most néztem a Jáva 2-es,2290.-forintba kerül,és 3-14 éves korig van az összes féle Jáva építő! :)

2010. júl. 25. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Megnéztem a Jáva épitőt, tényleg jónak tűnik, és közben eszembe is jutott hogy nagyon szeret szerelni a kölök:)

2010. júl. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!