Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az normális, hogy a 3 éves...

Az normális, hogy a 3 éves felesel?

Figyelt kérdés
2020. márc. 9. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Hát, akinek nagy az egója, az bizony ilyen.
2020. márc. 9. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
A dackorszak miatt maga a jelenség normálisnak mondható. Ha ezt a szülő ráhagyja, akkor az viszont már nagyon nem az.
2020. márc. 9. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pillanatnyilag a 2.5 éves is.Dackorszak.Finoman helyre kell billenteni, hogy tudja ki a főnök és ennyi.De szerintem igen, normális.
2020. márc. 9. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az normális. Ha a szülő nem tesz semmit ellene, az nem.
2020. márc. 9. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Huu most pont ebben vagyunk benne.. Most töltötte a 3-mat...nagyon nehéz vele, sosem gondoltam volna hogy ez lesz: felesel, hisztizik, direkt nem fogad szót, kB semmi nem jó. Most kell keményen megfogni azt gondolom, mert később mi lesz? De nagyon nehéz, sokszor elbiznytalanodom, vajon jól csinálom amit csinálok?
2020. márc. 9. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igen, én is sokszor elbizonytalanodom, ill. nem reagálok mindig jól... Nem könnyû
2020. márc. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!