Az normális, hogy a 3 éves felesel?
Figyelt kérdés
2020. márc. 9. 19:30
1/6 anonim válasza:
Hát, akinek nagy az egója, az bizony ilyen.
2/6 anonim válasza:
A dackorszak miatt maga a jelenség normálisnak mondható. Ha ezt a szülő ráhagyja, akkor az viszont már nagyon nem az.
3/6 anonim válasza:
Nálunk pillanatnyilag a 2.5 éves is.Dackorszak.Finoman helyre kell billenteni, hogy tudja ki a főnök és ennyi.De szerintem igen, normális.
4/6 anonim válasza:
Az normális. Ha a szülő nem tesz semmit ellene, az nem.
5/6 anonim válasza:
Huu most pont ebben vagyunk benne.. Most töltötte a 3-mat...nagyon nehéz vele, sosem gondoltam volna hogy ez lesz: felesel, hisztizik, direkt nem fogad szót, kB semmi nem jó. Most kell keményen megfogni azt gondolom, mert később mi lesz? De nagyon nehéz, sokszor elbiznytalanodom, vajon jól csinálom amit csinálok?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igen, én is sokszor elbizonytalanodom, ill. nem reagálok mindig jól... Nem könnyû
2020. márc. 10. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!