Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósom kicsit rám ijesztett,...

Anyósom kicsit rám ijesztett, szerinte betegségre utal, hogy 2 éves kisfiunk csak autókkal játszik?

Figyelt kérdés

Tényleg a legtöbbet autókkal játszik, kint az udvaron és bent is.

Sorba rakja, nagyobb autó szállítja a kisebbeket, vagy nagy autó szállítja a kockákat.

De minden nap játszik mást is, igaz sajnos nem sokáig.. Tornyot épít, állatos kirakóval játszik, rajzol, fest,labdzázik.

De tényleg 90%-ban csak az autok

Nehez rá venni más játékra, de ha rá veszem élvezi.

Könyveket is nezegetunk, mondokazunk. De van h napokig nem hajlandó azt sem, aztán magától hozza.

Ekkora baj lenne h oda van az autókért?

Én nem éreztem eddig ezt gondnak.. De jó, hogy anyósom csak évente 2x jön..

2020. márc. 8. 16:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel játsszon, hisz fiú!? Nálunk(2 éves) is az autók a slágerek:tűzoltó, rendőr, betonkeverős, kukás, traktor stb. A nap nagy részében ezekkel játszik. A kockákat is inkább szállítja mint épít. Amúgy mindennel játszik,rajzol, gyurmázik,szerel, főz, motorozik, de hát legjobban autómániás:)
2020. márc. 9. 00:37
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Rád ilyen könnyü rád ilyeszteni.semmi baja fiadnak.anyusnak több gondja van ,ne törölje vele.
2020. márc. 9. 06:56
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy baj, anyósod hülyeséget beszél, nyugi.
2020. márc. 9. 09:19
 14/20 A kérdező kommentje:

Sokszor át gondoltam azóta. Szerintem maximum anyósom beteg. Figyelem a fiamat eddig sem láttam rajta furcsat és most sem.

Mindig eljatssza ezt, akárhányszor jön. (szerencsére évente 1-2x, max 2 napra)

2020. márc. 9. 11:04
 15/20 A kérdező kommentje:

8#

Csuzda,hinta, ezeket szereti a játszótéren.

Amúgy könyveket is imádja, kutyája is van, vele is imád játszani.

Kint labdazik, motorozik.

Szereti a libikókát is.

Játékból néha autót szerel, főz, szeret gyurmázni, festeni is.

2020. márc. 9. 11:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#15 akkor nem csak autókkal játszik.

Mond meg anyósodnak, hogy legyen érdekesebb, mint az autó. Amikor hozzánk jön nagyszülő, olyankor (az elején mindig) érdekesebb, mint a megszokott játékok.

2020. márc. 9. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor a párom is autista mert 35 + meg mindig az autók a mániai, és csúzdazni se szeret, meg gyurmazni se :(((
2020. márc. 9. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. A nagymama hallott valamit, és alaposan félreértette.

A te gyereked változatosan, kreatívan játszik az autókkal. Aggódni akkor kéne, ha pl. csak felsorakoztatná a járműveket, mindig ugyanúgy, senkit nem engedne bekapcsolódnia játékába,csak egy-egy részlet (pl. a forgó kerék érdekelné, és ha csinálna is valamit a kisautókkal, az valami sztereotíp tevékenység lenne.

2020. márc. 9. 22:08
 19/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt is csinálja amit te írsz utolsó, de az autizmus úgy tudom több tünettel áll össze.

Imádja sorba rakni az autóit szabályosan, egyenesen, de enged játszani és utána ha akesz felborogatja őket,hozza az autó mentőt az meg felallitja őket. Szállít velük.

Anyósom 2 napra jött és a kutyával játszott, meg autók. Fel volt a fiam pörögve, hogy itt voltak, nem épp volt alkotó, festő hangulatban, sem könyvek.. És anyósom el se akarja hinni hogy foglalkozom vele. Mégis hogy tud egy anyáról vagy gyerekről 2 nap alatt véleményt alkotni...

Örülök, h párom beszélt vele végül.

2020. márc. 10. 13:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyósod egy ididóta már bocsánat!

Én is ilyen voltam, mindig autókkal játszottam.

Ez teljesen normális,ez azt jelenti,hogy imádja az autókat,nincs ezzel semmi gond.

Azzal inkább,hogy elhiszel ilyen butaságokat :)

2020. márc. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!